Софийска районна прокуратура задържа жена, извършила миналата седмица серия от

...
Софийска районна прокуратура задържа жена, извършила миналата седмица серия от
Коментари Харесай

Задържаха жена, извършила серия от грабежи на магазини в София

Софийска районна прокуратура задържа жена, направила предходната седмица серия от грабежи от магазини, заплашвайки чиновниците им с нож.

В интервала сред 22 и 27 януари Десислава Методиева е взела от търговски обекти (магазини за алкохол и цигари и подобен за хранителни стоки), находящи се в кв. "Овча купел " в столицата, разнообразни по мярка парични суми. За задачата, тя е била въоръжена с нож, чрез който отправяла закани към чиновниците на обектите, принуждавайки ги да й предадат оборотните суми.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура. В хода на следствието Методиева е открита, като й е повдигнато обвиняване за обир при изискванията на продължавано закононарушение. Предвид високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на причинителя за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането й в постройката на СРС на 1 февруари, когато ще бъде прегледано и искане за взимане по отношение на нея на мярка за неотклонение "Задържане под стража ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР