Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за средна телесна повреда.

...
Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за средна телесна повреда.
Коментари Харесай

Обвиниха майка, счупила пръста на друга жена на детска площадка

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за междинна телесна щета. Деянието е осъществено на детска площадка в столицата след спречкване сред деца, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

На 12.06.2017 година потърпевшата В. се намирала дружно със фамилията си – брачна половинка си и 5-годишния си наследник – в гр. София, ж.к. „ Бъкстон “, до бл. 21, където била обособена детска площадка. На същото място се намирала и обв. Елена Милева, дружно с детето си – също на 5 години. Двете деца играели, като карали колела. При ръководството им те несъзнателно се сблъскали, като синът на обв. Милева се разплакал и отишъл при майка си.

Между последната и свидетелката В. зародило спречкване във връзка настъпилия конфликт, което последователно ескалирало. Като резултат обв. Милева хванала ръцете на В. и почнала мощно да ги усуква, в резултат на което един от пръстите на В. се счупил. Намиращите се наоколо очевидци се намесили и прекратили спора сред двете, а В. се отправила към УМБАЛСМ „ Пирогов “ – за оказване здравна помощ.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура. В хода на това произвеждане, на Милева е повдигнато обвиняване за причиняване на междинна телесна щета.

Разследването е завършено, като на 27.02.2018 година е импортиран обвинителен акт против обвинената за описаното нагоре действие.

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Софийски областен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР