Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност обвиняемия 43-годишния Р.А

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност обвиняемия 43-годишния Р.А
Коментари Харесай

Арестуваха обвиняем, нападнал с ножица мъж на „Лъвов мост“ в София

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност обвинения 43-годишния Р.А за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди.Той почнал да нанася удари с ножица на различен човек измежду бял ден.
На 11.02.2021 година към 14.30 ч. в региона на „ Лъвов мост “, София, обвиненият почнал да нанася удари на мъжнасяне на удари с ножица в региона на левия крайник, лявата буза и шията на Р.О., обвиненият Р.А. предизвикал на потърпевшия лека телесна щета, изразяваща се в прободна рана на подбедрицата, порезна рана на бузата и порезна рана на шията, което довело до краткотрайно разстройство на здравето, неопасно за живота и действието е осъществено по хулигански подбуди. Р.А. нанесъл ударите без смислена причина, при демонстративно неуважение на публичния ред на обществено място, демонстрирайки явното си пренебрежение към телесна цялост на личността и при липса на персонален претекст във взаимоотношенията си с потърпевшия.
Престъплението, за което Р.А. е притеглен като обвинен, е наказуемо със затвор.
Предвид високата социална заплаха на действието и причинителя, през днешния ден прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане на мъжа за период до 72 часа. Предстои на 14.02.2021 година да бъде направено и импортирано искане до Софийски областен съд за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР