Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 24-годишен гражданин на

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 24-годишен гражданин на
Коментари Харесай

Млад сириец набил и ограбил мъж посред бял ден край Съдебната палата в София

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 24-годишен жител на Сирия за осъществен обир, оповестиха от държавното обвиняване.

Преди две седмици, на 15 ноември, към 16,30 часа на трамвайна спирка на ул. „ Алабин “ в София (всички спирки по тази улица се намират към Съдебната палата, бел. ред.), обвиненият А.И. лишил 70 лв. и документи от владението на мъж, като използвал за това мощ и опасност. Обвиняемият ритнал мъжа в региона на таза, душил го, удрял го в лицето и споделил му, че ще го заколи. След това избягал.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.198, ал.1, пр.1 и пр.2 от Наказателен кодекс, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “.

Предвид опцията да се укрие или да извърши друго закононарушение, А.И. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор. 

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР