Софийска районна прокуратура обвини пенсионер за хулигански действия и заканил

...
Софийска районна прокуратура обвини пенсионер за хулигански действия и заканил
Коментари Харесай

Мъж опита да стреля по полицай

Софийска районна прокуратура упрекна пенсионер за хулигански дейности и заканил се с ликвидиране с револвер на трима души.

Вчера към обяд часа в ж.к. „ Надежда “ мъжът се държал демонстративно, като в едната си ръка имал военен револвер. Той се заканил, че ще убие различен човек.

Съсед, станал очевидец на случилото се, извикал полиция. Обвиняемият се заканил с ликвидиране на пристигналите на място полицейски чиновници при осъществяване на служебните им отговорности, като насочил против тях револвера и им споделил: „ Ще ви гръмна, ще ви убия “.

В хода на следствието е назначена психиатрична експертиза, която следва да откри какво е психическото положение на обвинения.

До момента по досъдебното произвеждане е открито, че мъжът има съответно позволение за три огнестрелни оръжия. Пистолетът, с който е направил инкриминираните действия, е конфискуван при задържането на обвинения. При претърсвания от вкъщи му е конфискуван още един военен револвер. Третото огнестрелно оръжие не е намерено и е оповестено за търсене в бюлетина на Шенгенска осведомителна система.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР