Софийска районна прокуратура дава повече информация във връзка със задържани

...
Софийска районна прокуратура дава повече информация във връзка със задържани
Коментари Харесай

Задържаха 21 души, обвинени в блудство с деца

Софийска районна прокуратура дава повече информация във връзка със арестувани лица, установявали контакт с деца за блудствени дейности.

В средата на септември 2021 година чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи са открили информация, разпространяваща се в интернет за мъже, представящи се като ловци на педофили. Според информацията в интернет те разгласяват разгласи в уеб сайтове за запознанства, където се показват за малолетни момчета и девойки и дават отговор на мъжете, които се интересуват от тях като си уговарят среща с тях. Във всеки един от случаите педофилите си показват, че си пишат с деца, само че на място се появяват ловците, Те вършат записи на тези срещи и благодарения на записите са открити огромна част от причинителите, които са арестувани. Съобщи административният началник на Софийска районна прокуратура Невена Зартова.

На 14 март е осъществена профилирана интервенция на Столична дирекция на вътрешните работи. В хода, на която, са арестувани 21 души. Те са арестувани за период до 72 часа и са с повдигнати обвинявания.

Очаквайте детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР