Софийска градска прокуратура (СГП) внесе обвинителен акт в Софийски градски

...
Софийска градска прокуратура (СГП) внесе обвинителен акт в Софийски градски
Коментари Харесай

Обвиняват Адриан, блъснал смъртоносно Ани и Явор на пешеходна пътека

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе обвинителен акт в Софийски градски съд против Адриан Антонов, който смъртоносно прегази Анна-Мария и Явор на пешеходна пътека на бул. „ Сливница “ в столицата.

Трагичният случай стана на 8 май предходната година . Когато двамата пешеходци пресичали булеварда, 18-годишният тогава Адриан ги блъска, движейки се със скорост от 106 км/ч., при позволена оптималната скорост 50 км/ч. След два месеца в ареста, Адриан беше пуснат против подписка .

 „ Ключът е любовта “: Изложба в памет на Ани и Явор България 2 мин. „ Ключът е любовта “: Изложба в памет на Ани и Явор  След гибелта на Ани и Явор: Обвиняемият за злополуката на бул. България 2 мин. След гибелта на Ани и Явор: Обвиняемият за злополуката на бул. " Сливница " излиза от ареста  След гибелта на Ани и Явор: 26 хиляди нарушавания на „ Сливница “, стотици хиляди на прилежащ бул. Тази сутрин 4 мин. След гибелта на Ани и Явор: 26 хиляди нарушавания на „ Сливница “, стотици хиляди на прилежащ бул.  Протест на бул. България 1 мин. Протест на бул. " Сливница ", където починаха Явор и Ани  „ Ключът е любовта “: Изложба в памет на Ани и Явор България 2 мин. „ Ключът е любовта “: Изложба в памет на Ани и Явор  След гибелта на Ани и Явор: Обвиняемият за злополуката на бул. България 2 мин. След гибелта на Ани и Явор: Обвиняемият за злополуката на бул. " Сливница " излиза от ареста  След гибелта на Ани и Явор: 26 хиляди нарушавания на „ Сливница “, стотици хиляди на прилежащ бул. Тази сутрин 4 мин. След гибелта на Ани и Явор: 26 хиляди нарушавания на „ Сливница “, стотици хиляди на прилежащ бул.  Протест на бул. България 1 мин. Протест на бул. " Сливница ", където починаха Явор и Ани

Снимка: bTV

Разследването е осъществено от Сектор „ Разследване на транспортни закононарушения “ – Столична дирекция на вътрешните работи под управлението и надзора на СГП.

Обвинението се потвърждава от събраните в хода на следствието свидетелски показания, оглед на местопрестъпление, материални доказателства, 11 броя експертизи, други писмени доказателствени средства и информации.

Предстои насрочване от Софийски градски съд на разпоредително съвещание по делото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР