Софийска градска прокуратура образува досъдебно производство за извършено двойно убийство

...
Софийска градска прокуратура образува досъдебно производство за извършено двойно убийство
Коментари Харесай

Двойно убийство край София, има задържан

Софийска градска прокуратура образува досъдебно произвеждане за осъществено двойно ликвидиране в покрайнините на София. Рано тази заран са открити два натрупа на мъж и жена в региона на село Лозен, намиращо се към 15 км. от София.

До сегашния миг са осъществени оглед на местопрестъпление, претършуване и изземване, освидетелстване на разположение, разпитани са очевидци. Иззето е огнестрелно оръжие, за което се допуска, че с него са осъществени убийствата. На базата на събраните доказателства и извършените оперативни мероприятия от Столична дирекция на вътрешните работи и ГДНП е арестувано лице от мъжки пол, за което се допуска, че е причинител на закононарушението.

Разследващи служители на реда от Столична дирекция на вътрешните работи не престават да правят неотложни дейности по следствието под управлението на прокурор от Софийска градска прокуратура (СГП), с цел да се обезпечат и съберат значими доказателства. Предстои отчет на материалите по следствието на дежурен прокурор при СГП за преценка за привличане в качеството на обвинен и постановяване на мярка за процесуална насила – задържане до 72 часа.

Телата на мъжът и дамата са изхвърлени в покрайнините на селото, на към 500 м. едно от друго, съобщи БГНЕС.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР