Софиянци и гости на столицата отново ще посрещнат настъпващата 2018

...
Софиянци и гости на столицата отново ще посрещнат настъпващата 2018
Коментари Харесай

Тежка техника ще пази реда на площада на Нова година, Васил Петров ще пее под звездите


Софиянци и посетители на столицата още веднъж ще посрещнат настъпващата 2018 година с обичайния концерт на площада „ Сцена под звездите ”.

Сцената към този момент се приготвя да даде незабравими страсти на публиката, която ще отброи последните секунди на 2017-та година дружно с обичани български реализатори, съобщи кореспондент на БГНЕС.

За 19-ти следващ път Българската национална телевизия и Столична община провеждат празничния концерт-спектакъл „ Сцена под звездите ” на площад „ Княз Александър І ”. Освен за публиката на площада страстта от празничната вечер може да се съпреживее и пред дребния екран. Камерите на публичната медия ще създадат съпричастни и всички българи в страната и в чужбина, които могат да проследят концерта онлайн по БНТ1 и Българска национална телевизия Свят.

Празникът навън ще стартира на 31 декември в 22:00 часа и ще продължи до 01:00 часа на 1 януари. Тази година домакини са водещата Анна Ангелова и артистът Владимир Пенев. Организаторите дават обещание събитието в центъра на София да впечатли с неповторими светлинни резултати, съвършен тон, покриващ целия площад, и красива заря в небето над столицата.

Музикалната програмата е поверена на едни от най-популярните български реализатори. Звезден искра, темп и страст на празника ще дадат Хилда Казасян и Васил Петров с Бенда на Ангел Заберски, група „ Акага ”, DARA, Михаела Маринова, Християна Лоизу, група „ Сигнал ” и Николина Чакардъкова с Ансамбъла на неврокопските танцьори.

Васил Петров ще взе участие за първа година в концерта на площада за Нова година и за него това е едно доста прелестно предизвикателство. „ Вълнуващо е да пееш онлайн пред голяма аудитория, както и пред телевизионните екрани ”, показа пред БГНЕС признакът на българската поп и джаз музика и предложения всички да заповядат на празничната вечер.

Самият Васил Петров си пожела през Новата година Господ да е с него, да е здрав. „ Както и искам на всички останали, на всички мои другари, на всички хора. Да бъдат здрави, сполучливи през 2018 година и да си отварят очите и ушите за хубавата, надарената музика ”, сподели артистът.

От Столична дирекция на вътрешните работи към този момент подсетиха, че в региона към площада ще бъдат построени 8 контролно-пропускателни пункта, на които идващите ще бъдат проверявани. За по-голямо улеснение на хората, КПП-та ще бъдат ситуирани на всички вероятни места към пл. “Княз Александър I ”. Две линии тежка техника ще бъдат ситуирани в периметъра към площада. На площада ще има екипи огнеборци и медицински екип на столичната пожарна, подготвени да окажат помощ на жителите, в случай че това се наложи.

Всяка година в огромната демонстрация се включват повече от 20 000 души, а дружно с тях, честват още над 1 милион фенове пред телевизионните екрани. /БГНЕС
 p: 5939622 Софиянци и посетители на столицата още веднъж ще посрещнат настъпващата 2018 година с обичайния концерт на площада „ Сцена под звездите ” p: 5939622 Софиянци и посетители на столицата още веднъж ще посрещнат настъпващата 2018 година с обичайния концерт на площада „ Сцена под звездите ” / БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР