Софиянка показа поредното подобие на улица в града. Мястото е

...
Софиянка показа поредното подобие на улица в града. Мястото е
Коментари Харесай

Улица 387-ма! Броят на дупките ли е това? СНИМКИ

Софиянка сподели следващото сходство на улица в града. Мястото е в квартал „ Люлин “, ул. „ 387 “-ма. От оповестените фрагменти изниква въпроса, дали това е броят на дупките или е просто съвпадане. Някои от тях даже образуват забавни форми, да вземем за пример лапа на животно. Други са просто толкоз огромни, че припомнят за безкрайното море.

А прекосяването? Вероятно са нужни акробатични умения и доза шанс, само че за всеки случай хората си носят материали за разчистване, след овакантяване на рисковата зона.

„ След последните снеговалежи, пътечката край локвата беше необятна към педя и с децата минавахме държейки се за ръждясалата ограда, “ споделя дамата.

Тя се надява за подпомагане в решаването на този дълготраен проблем.

„ Представям на Вашето внимание улица " 387 " -ма в столичния квартал „ Люлин “ 7. Проблемът датира от към 20 години (откакто живеем на адреса). Няколко пъти сами и с персонални средства сме правили краткотрайна настилка от трошляк и натрошен асфалт, само че ни е непостижимо да го вършим непрекъснато. Многократно сме алармирали за казуса община Люлин. Подавали сме молби и имаме няколко персонални срещи с кмета, апелирайки за някакво (макар и временно) решение.

По тази улица всекидневно минаваме с децата ми по пътя за работа и учебно заведение, като сме се оборудвали с мокри кърпи, лустра и всевъзможни сходни средства, с цел да се почистим и приведем в порядъчен тип.

След последните снеговалежи, пътечката край локвата беше необятна към педя и с децата минавахме държейки се за ръждясалата ограда.

Уточнявам, че на улицата НЯМА и осветяване, тъй че заран и вечер в тъмното, прекосяването е още " по-вълнуващо " и рисково.

Локвите са много дълбоки и мъчно проходими към този момент и с автомобил.

Оставям на Вас да прецените дали това е обикновено събитие през 21 век в една европейска столица.

Благодаря за вниманието!, “ написа тя.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР