София заменя хартиените документи за паркиране с електронни, което означава,

...
София заменя хартиените документи за паркиране с електронни, което означава,
Коментари Харесай

София заменя хартиените документи за паркиране с електронни

София заменя хартиените документи за паркиране с електронни, което значи, че 35 000 души годишно към този момент няма да висят на опашки, а общината ще си спести за 12 месеца 180 000 листа хартия, оповестиха от пресцентъра на СОС. 

" До момента, с цел да удостоверява правото си за винетен стикер за паркиране, водачите, живеещи в синя и зелена зона, трябваше да посещават избрани офиси на ЦГМ, с цел да показват авансово квалифициран набор от документи, даже в случай че само желаят да удължат периода на разрешението си. След въвеждането на онлайн винетния стикер, процедурата става извънредно бърза и комфортна. Спестяваме на близо 35 000 жители десетки часове в офисите на ЦГМ за издаване на стикер. Спестяваме и разпечатването на над 180 000 листа с документи всяка година - всеки ползвател на услугата до момента трябваше да разпечати близо 5 разнообразни документа всяка година. По този метод облекчаваме работещите хора в забързаното им всекидневие “, коментира Георги Георгиев.

Регистрацията се прави напълно електронно през всяко мобилно устройство от вкъщи, офиса или друга точка на света, заяви Фокус. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР