София. За втора поредна година R&М България Производство (Райхле и

...
София. За втора поредна година R&М България Производство (Райхле и
Коментари Харесай

Завърши второто издание на Инженерна академия на R&М България Производство за 2020/2021 г.

София. За втора поредна година " R&М България Производство " (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън), част от швейцарската компания Reichle & De-Massari, световно дейна корпоративна група в секторите на осведомителните и информационните технологии, раздаде дипломите на студентите, приключили сполучливо стажантската стратегия «Инженерна академия» за 2020/2021 година Това оповестиха от Interimage .

Общо четирима студенти минаха през едногодишно образование и получиха опция да натрупат скъпи познания и професионален опит в интернационална компания, водеща в бранша на свързаността. През есента на 2021 година Инженерната академия сполучливо приключиха студентите Тифани Дерменджиева, Данаил Вълков, Димитър Василев и Пешо Найденов. Те минаха през плануваните пет модула на образование в отделите Производство, Локален инженеринг, Качество, Глобален инженеринг и оперативно подкрепяне и Развоен център (R&D). Освен това студентите получиха неповторима опция да вземат участие в стратегически за R&M план за разширение на портфолиото на компанията с фамилия артикули Fiber to the Antenna (FTTA), които са част от 5G технологията за транспорт на данни.

Радослав Радев, шеф на «R&М България Производство», връчи персонално дипломите на стажантите от «Инженерна академия» 2020/2021 и им пожела сполучливо професионално развиване. Двама от стажантите не престават работа в екипа на Локален инженеринг в «R&М България Производство» като младши инженери.
«Чудесно е, че стажантската стратегия «Инженерна академия» към този момент се трансформира в традиция и се радва на огромен интерес от страна на студентите от инженерните специалности в България. За нас програмата е опция да подкрепим младежите, които занапред стартират своя професионален път, и да им дадем късмет за бъдещо развитие», показа Радослав Радев.
Повече информация за Инженерната академия на R&M България произвеждане и какво споделя HR шефът на компанията госпожа Станка Стоянова за старта на третото издание за 2021-2022 година може да видите в атачмънтите.
Оставам на ваше разположение, в случай че имате въпроси или потребност от спомагателна информация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР