София. За трета поредна година Schneider Electric получава признание като

...
София. За трета поредна година Schneider Electric получава признание като
Коментари Харесай

За трета поредна година Schneider Electric получава признание като доставчик-шампион според матрицата на Canalys за лидерство при каналите за продажби в региона ЕМЕА

София. За трета поредна година Schneider Electric получава самопризнание като доставчик-шампион съгласно матрицата на Canalys за водачество при каналите за продажби в района ЕМЕА. Това оповестиха от пресцентъра на компанията .

• APC™ завоюва оценката „ доставчик-шампион “ в годишния отчет на Canalys за ръководство на каналите за продажби в района EMEA
• Званието „ първенец “ е самопризнание за доставчиците, които реализират най-високо равнище в ръководството на продажбените канали, като означават усъвършенствания на годишна база
• Лидерският статус се присъжда за дейно потребителско обслужване, експертна техническа поддръжка и непрекъсната поддръжка на моделите за бизнес партньорство


Schneider Electric™, водач в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията и приет за съгласно класацията на Corporate Knights, бе приет за трета поредна година като „ доставчик-шампион “ в матрицата за водачество в продажбените канали на Canalys. Изследователската компания отличи APC™ като първенец в ръководството на продажбените канали за района ЕМЕА поради стабилно високите равнища на потребителско обслужване, ангажираността с модела за бизнес на партньорски основи, както и поради качеството на предоставената техническа поддръжка. Званието „ първенец “ се присъжда от Canalys за върхови достижения в ръководството на продажбените канали, а също и за въвеждането на усъвършенствания всяка последваща година.
През 2021 година Schneider Electric създаде оферти за нови услуги, като в същото време продължи да внася усъвършенствания в своите партньорски стратегии, във внедряването и във връзка с потребителските преимущества в поддръжка на сътрудниците си. Освен това компанията усили с 4% размера на непрекия си бизнес посредством своите партньорски организации, като в това време основава и поддържа нови партньорства във всички основни райони, в това число Иберия и Централна и Източна Европа (ЦИЕ).
През април 2021 година Schneider Electric стартира своята стратегия (Софтуер и цифрови услуги за локално разпределени системи) – цялостен набор от преимущества, принадлежности за поддръжка и сертификации, посредством които доставчиците на ИТ решения построяват практики за. Разработена в отговор на забележителния растеж на (локално разпределените системи), тази нова стратегия дава опция на доставчиците на ИТ решения да обезпечат непрекъснати доходи, като оферират отдалечено наблюдаване и ръководство на физическата инфраструктура в мрежите на своите клиенти, употребявайки пакета за ИТ програмен продукт и цифрови услуги, част от платформата EcoStruxure на Schneider Electric.
В отговор на възходящите условия за бизнес модели, основани на услуги, Schneider Electric възприема нов метод за бранша, поставяйки за първи път услугата в центъра на своето предложение, като си сътрудничи с ИТ дистрибутори в Обединеното кралство, Нидерландия, Германия и Австрия и ги подкрепя при даването на първите по рода си услуги за сътрудници в ИТ канала. Налична посредством ALSO, Ingram Micro и TechData, съчетава APC™ Smart-UPS непрекъсваемо зареждане (UPS) на Schneider Electric с награждаваните мониторингови и диспечерски услуги и суфтуера EcoStruxure, като по този начин подкрепя сътрудниците да основат предложение, фокусирано върху услугата и с гъвкави финансови варианти от участващите ИТ дистрибутори.
„ През последната година нашите екипи работиха неуморно, с цел да основат новаторски за бранша услуги и да подобрят партньорските връзки в целия район. Бих желал да благодаря на нашите сътрудници в продажбените канали, които и отсега нататък ще имат решаващо значение за нашия бизнес “, посочи Дейвид Тери, вицепрезидент за ИТ каналите в Schneider Electric Европа. „ Тъй като понастоящем продажбените канали се концентрират и върху екологична резистентност, Schneider Electric се ангажира да оказва помощ на сътрудниците си да построяват устойчиви бизнес модели, които освен подтикват растежа, само че доста понижават въглеродните излъчвания. Вярваме, че това ще бъде водещ фактор за сътрудниците ни през 2022 година, а и по-късно. "
Матрицата на Canalys за водачество в ръководството на продажбените канали през 2021 година в района EMEA прави оценка представянето на доставчиците в 12 основни области, което може да послужи като пример за фирмите в района. Отговорите са групирани в три тематики, които включват стратегии и благоприятни условия, ангажираност с продажбите и партньорски опит. Резултатите се събират непрестанно, с цел да се обезпечи непрекъснато следене в действително време на способността на доставчика да поддържа своя канал.

Повече за партньорската стратегия mySchneider за снабдители на ИТ решения ще откриете.

За EcoStruxure
EcoStruxure™ е отворена, оперативно съвместима и задействана за IoT систематична архитектура и платформа на Schneider Electric. EcoStruxure обезпечава висока стойност за сигурността, надеждността, успеваемостта, устойчивостта и свързаността на нашите клиенти. EcoStruxure внедрява достиженията в областите на IoT, цифровата подвижност, датчиците, облачните технологии, цифровия разбор и киберсигурността, с цел да даде иновация на всички равнища. Това включва свързани артикули, софтуери за мониторинг и надзор, приложения за разбори и услуги. EcoStruxure™ е внедрена допълнително от 480 000 уеб страницата с поддръжката на повече от 20 000 разработчици и свързва над 1,6 милиона актива под ръководство посредством повече от 40 цифрови услуги.

За Schneider Electric:
Целта на Schneider е да даде опция на всички да се възползват оптимално от силата и ресурсите на планетата за постигането на прогрес и резистентност за всички. Ние назоваваме това Life Is On.
Нашата задача е да бъдем вашият цифров сътрудник за резистентност и успеваемост.
Ние управляваме цифровата промяна посредством консолидиране на водещи в международен мащаб процеси и енергийни технологии, облачни платформи, надзор, програмен продукт и услуги през целия витален цикъл за реализирането на интегрирано ръководство на компании, домове, здания, центрове за данни, инфраструктура и промишлени браншове.
Ние сме най-локалната от световните компании. Поддръжник сме на отворените стандарти и екосистемите за партньорство, които одобряват и се въодушевяват от нашите споделени смислени цели и полезности за приобщаване и овластяване.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР