София. За поредна година Община Видин е домакин на Националния

...
София. За поредна година Община Видин е домакин на Националния
Коментари Харесай

Видин: За поредна година Община Видин е домакин на Националния мотосъбор

София. За поредна година Община Видин е хазаин на Националния мотосъбор, който ще се организира в границите на два дни. Това оповестиха от оповестиха от пресцентъра на Община Видин . Официалното разкриване се състоя в бившето военно отделение до крепостта „ Баба Вида “. Организатори на събитието са видинския мотоклуб „ Северозападни мотори “ с президент Младен Младенов - Денкича.
От името на кмета Огнян Ценков, заместник-кметът Венци Пасков насочи своите поздравления и пожелания към членовете на мотоклуба и всички посетители на събитието: „ Искам да изкажа своята признателност за професионализма, който влагате в организацията на това известно събитие. Човек, който преследва упоритостите си, неимоверно доближава своите цели. Вие, мотористите сте волни души. Пожелавам ви да запазите устрема към свободата вечно, само че да се прибирате при обичаните си хора невредими “ – сподели Пасков. Младен Младенов от своя страна също поздрави мотористите и благодари на Общината за оказаната поддръжка.
Общо 30 мотоклуба от България, Сърбия и Румъния разположиха своите мотори, а техните фенове имаха опция да ги прегледат, да се допрян до тях и да си създадат фотоси. Всяка година уредниците изненадват публиката с гостуването на разнообразни рок групи. Тази вечер част от програмата бяха сръбската група “NEW DEAL ”.
Мотосъборът продължава и в съботния ден, а по традиция феновете ще станат свидетли на стънт шоу, съревнование по мил на летището в с. Иново, ще има лотария и още доста занимания.
Закриването ще бъде на 17 август, когато почитателите ще се радват на легендите на българския пънк " КОНТРОЛ ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР