София. За осма поредна година Съветът на жените в бизнеса

...
София. За осма поредна година Съветът на жените в бизнеса
Коментари Харесай

Осмото издание на Лидерска академия „Успяваме в България“ очаква своите кандидати до 4 октомври 2021 г.

София. За осма поредна година Съветът на дамите в бизнеса в България (СЖББ) даде начало на записването за присъединяване в една от най-успешните си начинания – Лидерска академия „ Успяваме в България “. Това съобшиха от СЖББ . Благодарение на фирмите членове на Съвета, образованията са изцяло безвъзмездни и напълно ориентирани към дами - мениджъри на приблизително равнище и притежатели на дребен и междинен бизнес, които желаят да надградят своите умения, предприемачески дух и практики в бизнеса.

„ Нашата емблематична самодейност в продължение на осем години не стопира да предизвиква професионалното развиване на дамите в дребния и междинен бизнес и израстването им в мениджърски позиции. Без подозрение Лидерска академия „ Успяваме в България “ е едно незабравимо прекарване за личността. Обръщам се към всички дами, които са мощно стимулирани да се развиват, както в професионален, по този начин и в персонален проект, да не се двоумят да вземат участие. Защото мощно имаме вяра, че човек се учи, до момента в който е жив. И ви убеждавам, че Академията ще бъде доста потребна за тях, само че и ще им донесе доста приятни моменти и безредици “, показа д р инж. Боряна Манолова, ръководител на УС на Съвета на дамите в бизнеса в България и основен изпълнителен шеф на Siemens за България и Северна Македония

По традиция обучителната лидерска стратегия за дами е в шест модула, които се организират през цялата година под формата на еднодневни семинари. Съобразно актуалната обстановка, и тази година курсовете ще се организират в хибридна форма на образование – присъствено и/или онлайн. Фокусът на Академията и необятният набор от тематики, които тя обгръща, ще бъдат съобразени с новата реалност и провокациите, пред които е изправен бизнесът към сегашния миг.

Новият випуск от 40 участнички ще бъде воден от експерти в компании членове на Съвета, създали и другите модули на програмата, измежду които „ Емоционална просветеност “, „ Бизнес моделът ТИ “, „ Въздействащи презентации в онлайн среда “, „ Умения за отстояване и въздействие “, „ Даване и приемане на противоположна връзка ” и други. Всички дами, които имат предпочитание да развиват лидерския си капацитет, ще имат опция да опознаят своите мощни и слаби страни, да вземат участие в нови провокации и да научат модерни практики, свързани с личностното и лидерско развиване, както и да получат практични насоки и препоръки, които ще им бъдат от изгода в бизнес всекидневието или в персонален проект.

Всички искащи могат да аплайват за присъединяване в програмата, като изпратят автобиография и мотивационно писмо на [email protected] до 4 октомври 2021 година

За Лидерската академия

Лидерската академия „ Успяваме в България “ е една от най-емблематичните начинания на Съвета и съставлява серия от образования, ориентирани към дами на разнообразни мениджърски позиции от корпоративния свят и такива, които управляват личен бизнес. Обученията се организират със специфичната поддръжка на фирмите, членове на СЖББ и имат за цел да подкрепят участничките към идващите стъпки в професионалното им развиване.

Академията започва през 2014 година и се провежда и финансира от компании от Съвета на дамите в бизнеса в България. Тя се осъществя в осъществяване на един от главните цели на Съвета – да предизвиква професионалното развиване на дамите в бизнеса, осигурявайки им благоприятни условия за качествено образование, надграждащо техните професионални пълномощия. Всички образования в границите на програмата са безвъзмездни и всяка година в нея вземат участие над 40 дейни млади дами, определени след сложна селекция от над 100 претенденти, искащи да почерпят опит непосредствено от едни от най-успешните бизнес експерти в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР