София. Всичко е в ръцете на ГЕРБ - БСП е

...
София. Всичко е в ръцете на ГЕРБ - БСП е
Коментари Харесай

Георги Свиленски, БСП: Всичко е в ръцете на ГЕРБ - БСП е малцинство в ЦИК и не може да прокара нито едно решение по своя инициатива

София. Всичко е в ръцете на ГЕРБ - Българска социалистическа партия е малцинство в ЦИК и не може да прокара нито едно решение по своя самодейност. Това сподели лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 24-ти МИР София град и ръководител на Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия Георги Свиленски по време на конференция, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Поводът за нашата конференция е безумната конференция, която дадоха сътрудниците от Политическа партия ГЕРБ. Това, което ще кажа е напълно послание към тях, към тяхната позиция и това, което са си разрешили да ви занимават преди няколко часа. Уважаеми представители на ГЕРБ, всичко е във ваши ръце. Имахте болшинство в Народното събрание, държавно управление, болшинство в ЦИК. Българска социалистическа партия има малцинство в ЦИК. 6 индивида от 20. Не може да прокара нито едно решение по своя самодейност. Вие от ГЕРБ и " Обединени патриоти " сте отговорни за това състояние и ще си носите отговорността. Няма по какъв начин да избягате от тази отговорност пред българските жители. Вие решихте да има и машини, и хартиени бюлетини " ы съобщи още Свиленски.

Той обърна внимание, че Българска социалистическа партия 3 години са се борили гласуването да бъде единствено машинно.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР