София Вергара е едно от най-горещите момичета на Холивуд заради

...
София Вергара е едно от най-горещите момичета на Холивуд заради
Коментари Харесай

София Вергара не остави нищо на въображението

София Вергара е едно от най-горещите девойки на Холивуд поради съвършено завършените си извивки и това е видно от новата й фотосесия за сп. Women’s Health.

Страстната латина наподобява зашеметящо на фотосите, на които внимателно прикрива прелестите си с ръце. София признава, че е горда с извивките си. “Ето една жена на 45, която може да покаже тялото си ”, споделя Вергара. “Хората постоянно ми споделят: “О, изглеждаш като 20-годишна. Е, това не е истина. Кожата ми е по-различна. Никога преди не съм знаела какво са разширени пори, да вземем за пример. ”

София признава, че голотата е отвън зоната й на комфорт. “Винаги съм съвършено облечена, даже вкъщи ”, споделя тя. И точно това е нещото, с което е спечелила половинката си Джо Манганиело. “Едно от първите неща, които Джо ми сподели, когато започнахме да излизаме беше: “Харесва ми по какъв начин постоянно си добре облечена. Имах приятелки, които по през целия ден се разхождаха вкъщи потни и без грим… ”, спомня си актрисата. “Не споделям, че това е неприятно, отлично е. За положително или неприятно, аз просто по този начин съм израснала и съм следвала момото: Приеми себе си, само че бъди по-добра версия на себе си. ”

София признава, че е като всяка една от нас и ненавижда тренировките. “Това е като изтезание за мен. В неприятно въодушевление съм два часа преди този момент, в неприятно въодушевление съм до момента в който упражнявам, в неприятно въодушевление съм и като приключа, тъй като би трябвало да възнамерявам идната подготовка ”.

 София Вергара не остави нищо на въображението

Нейната причина обаче е малко по-различна. Актрисата споделя, че обилните й форми й пречат да спортува. “Би ми се желало да бях малко по-атлетична, само че когато си роден с такива великански гърди… Моите са огромни от 13-годишна и наедряха още повече, когато бях бременна със сина ми. Не съм захласната да имам мускули и плочки на корема, тъй като не се стремя да бъда като фитнес модел с съвършено тяло. Това би ми коствало прекомерно доста старания. ”

И все пак, Вергара се старае да тренира най-малко по 3-4 пъти седмично с персонален треньор в домашната фитнес зала. Тежките тренировки разнообразява с пилатес.И наложително съблюдава хранителен режим. Но си разрешава и да си похапва от обичаното сладко от време на време. Тя признава, че вярната формула се крие в салдото. “Без невъздържание с храната, без невъздържание с тренировките, без невъздържание с каквото и да е било. Тайната е в умереността ”, безапелационна е латината.

Вижте повече от горещата София в галерията!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР