София. Управляващите от ГЕРБ днес 3 часа вдигаха пушилка в

...
София. Управляващите от ГЕРБ днес 3 часа вдигаха пушилка в
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП за България: От ГЕРБ днес 3 часа вдигаха пушилка в парламента, за да крият реалните проблеми в държавата

София. Управляващите от ГЕРБ през днешния ден 3 часа подвигаха пушилка в Народното събрание, с цел да крият действителните проблеми в страната. Това разяснява националният представител от групата на " Българска социалистическа партия за България " Христо Проданов в предаването на Клара Маринова по радио " К2 ", оповестиха от пресцентъра на Градския съвет на БСП-София.
" В Народното събрание през днешния ден загубихме 3 часа пленарно време, с цел да се занимаваме със основаване на комисия, която да ревизира работата на друга комисия, правила избора на България за закупуване на изтребители, сподели Христо Проданов. - Това, чисто и просто, е пушилка, която имаше за цел да замъгли, да скрие същинските проблеми в България. Като този с НДК, да вземем за пример. Това е значимият проблем. Ние не се занимаваме с целите, които България би трябвало да пази по време на европредседателството си, а хвърляме димки в Народното събрание. За да скрием това, което в действителност вреди на България ".
Според Христо Проданов, въобще не е било нужно да се основава специфична комисия за следствие на случая с " Грипен " -ите, защото това е можело да направи и Комисията по защита.
" В България към този момент напълно ясно се вижда сюжетът, в който двама души си играят на положителното и неприятното ченге, добави той. - Ясно е, че сегашният министър председател се гласи да се кандидатира за президент на България. И сюжетът е напълно явен - ръководителят на ПГ на ГЕРБ по всякакъв начин се пробва да дискредитира сегашния български президент, а в това време в познатия му жанр министър председателят се старае да бъде положителното ченге и да играе ролята на примирител ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР