София. Учебната година ще започне нормално, направена е нужната организация

...
София. Учебната година ще започне нормално, направена е нужната организация
Коментари Харесай

Кметът на София Йорданка Фандъкова: Учебната година ще започне нормално, направена е организация ремонтните дейностите на някои места да не пречат на учебния процес

София. Учебната година ще стартира обикновено, направена е нужната организация ремонтните дейностите на някои места да не пречат на образователния развой. Това сподели пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова, откакто ревизира ремонта на 5-то Основно учебно заведение „ Иван Вазов ", съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “. „ Важни са ограниченията за енергийна успеваемост с изключение на за околната среда и за икономията. Очаквам до 15 септември в множеството здания да приключат ремонтите “, изясни Фандъкова и посочи, че по проект има общо 17 учебни заведения и детски градини, в които ремонтните действия ще продължат. „ Учебната година ще стартира обикновено. Директорите и районните кметове са създали нужната организация дейностите да не пречат на образователния развой. Имаме 2 детски градини, в които към момента не се одобряват деца, те са пренасочени към други детски градини, според от желанието на родителите “, сподели още тя. Йорданка Фандъкова разясни, че двете детските градини са 75 градина в „ Младост “ и 86 градина в „ Люлин “.
„ Надявам се както всяка година да се оправим и да успеем да подобрим средата за децата. Всички ревизираме, изключително районните кметове, те са възложители на тези процедури. За нас най-важно е качеството, това са деца и би трябвало да бъде направено добре “, добави кметът на София.
„ Важно е да има добра среда за децата, както и положителни учители. Пожелавам на всички учебни заведения и детски градини да имат добър личен състав, поисквам триумф на сътрудниците. Възложила съм всички дворове да бъдат измити преди 15 септември, да се освежат пешеходните пътеки, където има проблеми с улиците и тротоарите на входовете на детските градини и учебните заведения “, пожела Фандъкова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР