София. Треньорът на Ботев (Враца) Веселин Великов коментира победата на

...
София. Треньорът на Ботев (Враца) Веселин Великов коментира победата на
Коментари Харесай

Веселин Великов: Никой не вярваше, че можем да победим Славия

София. Треньорът на Ботев (Враца) Веселин Великов разяснява успеха на своя отбор над Славия в мач от 25-ия кръг на efbet Лига. " Зелените " се постановиха с 2:0 като посетители, а наставникът призна, че героите са футболистите на врачани.

" Искам да благодаря на моите футболисти. Положенията, които създадохме, успяхме да осъществяваме по-голяма част от тях. Искам да наподобява по този начин тимът, както през първото полувреме.

Никой не вярваше, че можем да победим Славия. Мисля, че се справихме съвършено и моите момчета са героите в днешния мач. Най-важното е, че тимът ни победи и по този начин направихме една крачка към спасението.

Всички знаете, че на следващия ден тимът става на 100 години и това е една крачка към спасението. Разбира се, че обричам успеха на рождения ден. Ако играем по този начин, както играхме през първата част, мисля, че на тима на Черно море ще му стане сложен мача.

Направихме една крачка, уповавам се в петък да създадем още една. Не съм индивидът, който да дава мнение за Суперлигата. Има си хора, които дават отговор за това ", сподели Великов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР