София. Тестовият сигнал на Българска свободна телевизия (БСТВ) вече се

...
София. Тестовият сигнал на Българска свободна телевизия (БСТВ) вече се
Коментари Харесай

БСП: Българската свободна телевизия вече е качена на сателит и има покритие в цялата страна

София. Тестовият сигнал на Българска свободна телевизия (БСТВ) към този момент се популяризира на четири огромни платформи NetIX, BIXBG, NETERRA и CORES. От тези платформи сигнал вземат над 200 кабелни малките екрани, които обезпечават съвсем 100% покритие на страната. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Телевизията ще може да се гледа от българите в чужбина, живеещи в Европа и Америка. БСТВ е качена и на спътника на Виваком, откъдето разпространителите също могат да вземат сигнал, който не е кодиран. Разпространението на БСТВ е гратис за всички. Клиентите на Виваком ще могат да гледат малкия екран във всички пакети.
Към този миг БСТВ има подписани контракти за разпространяване с 246 кабелни оператори. Преговорите за разпространяване не престават с още над 120. Преди старта на малкия екран ще осведомяваме феновете къде могат да открият БСТВ.
Предвижда се малкия екран да започва през януари 2019 година. Изграден е нюзрум, сега се оборудват телевизионните студиа, монтажните и ефирни пространства. Днес управлението на малкия екран и ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разискаха техническата подготвеност и програмната скица за стартирането на медията през януари.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР