София. Театърът обединява хората, щастлив съм, че е част от

...
София. Театърът обединява хората, щастлив съм, че е част от
Коментари Харесай

Евгени Будинов, ГЕРБ-СДС: Театърът обединява хората, щастлив съм, че е част от моя живот и му благодаря

София. Театърът сплотява хората, благополучен съм, че е част от моя живот и му благодаря. Това написа в профила си във „ Facebook “ Евгени Будинов, претендент за депутат от Коалиция ГЕРБ-СДС в 25 МИР София-град.

„ Големият български артист Апостол Карамитев е споделил на своите студенти: „ Само театърът ще ви крепи. Там можете да бъдете себе си, да търсите, да се развивате като артисти, да създавате своя аудитория. “ Тези думи постоянно са ми давали сериозен претекст да разбирам и да знам каква е силата, и мощта на театъра. През каквито и провокации да минавам във времето, аз постоянно ще си остана дете на театъра. ТОЙ – Театърът има голяма задача – да осветява пътя ни, да ни въодушевява, да ни прави щастливи в сложни мигове, да ни разсмива до сълзи, да ни натъжава и замисля “, добавя той.

„ Честит Световен ден на театъра, скъпи сътрудници! Продължавайте да сбъдвате фантазиите си на сцената! Честит Световен ден на театъра и на Вас скъпи фенове, Вие сте най значимите, без Вас ние артистите сме нищо, обичаме Ви и Ви благодарим. И Ви чакаме там където е по-хубаво от живота... в ТЕАТЪРА! “, написа още Будинов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР