София. Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде мнението си

...
София. Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде мнението си
Коментари Харесай

Златомир Загорчич: Червеният картон за “железничарите” също оказа влияние

София. Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде мнението си след успеха на своя отбор над Локомотив (София). “Белите ” се постановиха с 3:0, а Заги призна, че аления картон за “железничарите ” също е оказало въздействие.

“Може да се каже, че общо взето червния картон направи разликата, само че и нашата игра през второто полувреме. Успяхме да вкараме 3 гола, използвахме своите състояние с хубави и остри офанзиви.

На мен ми се искаше второто полувреме да играем футбол. През първото се опитвахме с дълги подавания, изритани топки от Вуцов, не се получаваха нещата. През втората част започнахме да се разиграваме и да вършим това, което упражняваме и взехме трите точки.

Рано е да се приказва дали сме по-силни, или по-слаби от края на предходната година. И Ради, и Боби, и Мартин са трима страхотни футболисти и се надявам да оказват помощ на Славия със своите положителни игри. Със сигурност ще имаме триумф, в случай че се показват като през днешния ден.

Сега мисля единствено за мача против Пирин. Ако заслужаваме да се класираме в " Топ 6 ", ще е идеално за нас ”, съобщи Заги.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР