София. Считаме за задължително формирането на правителство, но на безпринципна

...
София. Считаме за задължително формирането на правителство, но на безпринципна
Коментари Харесай

Румен Петков, АБВ: Считаме за задължително формирането на правителство, но на безпринципна основа и търгачески аргументи, а на на това, което ни сближава и гарантира постигането на нужните за обществото резултати

София. Считаме за наложително образуването на държавно управление, само че на безпринципна основа и търгачески причини, а на на това, което ни сближава и подсигурява постигането на нужните за обществото резултати. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков по време на конференция, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Това, което подсигурява взаимната ни работа, това, което подсигурява постигането на нужните за обществото резултати. В гарантирането на обществената правдивост на базмата на опциите, които имаме през днешния ден, гаратниране приходите на жителите, спасяването на бизнеса, гарантиране на енергийната сигурност на страната и бъдещето на България и гарантиране на мощната страна в обществената сфера, опазването на здравето и образованието, културата и културно-историческото завещание и стопанската система ", уточни Петков.

Лидерът на АБВ посочи, че групировката взе участие в работните групи и диалозите като част от коалиция " Българска социалистическа партия за България ". " Надяваме, уверени сме, че ще се образува ръководещо болшинство и държавно управление ", сподели Румен Петков.

Той разясни, че АБВ взе участие в пет работни групи. " Владо Маринов, нашият депутат и заместник-председател на партията, е основен участник в групата, обвързвана със земеделието, проф. Любомир Халачев е в групата за културата и културните политики, ген Михов в групата по защита и сигурност, господин Антон Коджабашев в групата за спортните политики и укрепването на българския спорт и доктор Георги Кючуков в групата за външната политика на страната ", сподели още Румен Петков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР