София. С най-новото предизвикателство-игра в социалните мрежи Vivacom ще покаже

...
София. С най-новото предизвикателство-игра в социалните мрежи Vivacom ще покаже
Коментари Харесай

Vivacom демонстрира най-голямото покритие на 5G мрежата си в страната с предизвикателство към потребителите

София. С най-новото предизвикателство-игра в обществените мрежи Vivacom ще покаже благодарение на крайните консуматори преимуществата на своята 5G мрежа, която е с най-голямо покритие в страната – в над 200 обитаеми места и курорта. Това оповестиха от пресцентъра на Vivacom . Играта #ТукХващам5G #5GVivacomChallenge започва на 3 септември и ще продължи до 31 октомври в това число на страницата на компанията в Instagram –.

За да се включат, искащите би трябвало да разгласяват в обществената мрежа фотография от обитаемо място или курорт, в който има 5G покритие на Vivacom. Карта на покритието на най-голямата 5G мрежа в България може да се види. Заедно с това те е нужно да отбележат местоположението в обявата, а в описанието да сложат двата хаштага на акцията – #ТукХващам5G #5GVivacomChallenge, – както и да провокират собствен другар да направи същото. Условие е да се последва страницата на Vivacom в Instagram –.

От Белоградчик до Синеморец и от Банско до Шабла – всеки участник има право на безграничен брой участия със фотоси от местата, където има 5G покритие на Vivacom. Наградите за предизвикването са 1 бр. iPhone 12 Pro и 2 бр. портативни фото принтери Xiaomi Mi. Те ще бъдат разпределени на инцидентен принцип и оповестени с профилно име на печелившите посредством стори в Instagram на формалната страница на при започване на ноември.

„ С тази акция целим да покажем на процедура преимуществата на най-голямата 5G мрежа в страната ” – споделят уредниците на играта. „ 5G на Vivacom към този момент е в над 200 обитаеми места и курорта в България и дава на потребителите опцията да употребяват преимуществата на модерната технология, където и да се намират, и то – без в допълнение възнаграждение към всички абонаментни мобилни проекти ”.

Пълните правила на играта #ТукХващам5G #5GVivacomChallenge са оповестени.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР