София. Президентът Румен Радев ще проведе среща с председателя на

...
София. Президентът Румен Радев ще проведе среща с председателя на
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев ще проведе среща с председателя на парламента на Република Сърбия Мая Гойкович на 11 септември

София. Президентът Румен Радев ще организира среща с ръководителя на Народното събрание на Република Сърбия Мая Гойкович на 11 септември от 11.50 часа на „ Дондуков “ 2. Това оповестиха от прессекретариата на президента .
От 14.00 часа президентът ще награди посланика на Република Хърватия у нас Лйерка Алайбег с медал „ Мадарски конник “ първа степен. Високото държавно отличие се връчва на дипломата за нейния повсеместен принос за развиването на българо-хърватските връзки и за задълбочаване политическото, икономическото и културното съдействие сред България и Хърватия.
От 15.00 часа в Гербовата зала на „ Дондуков “ 2 президентът и висш главнокомандващ Въоръжените сили Румен Радев ще удостои български военнослужещи с медал „ За военна заслуга “ първа степен.
Бригаден военачалник Светослав Даскалов получава висшето държавно отличие за огромните си заслуги за развиването и укрепването на Въоръжените сили, за дългогодишна и безупречна работа и за приноса си за националната и груповата сигурност, за проявения висок професионализъм и за персоналния си принос в процеса на реформиране и създаване на българското военно разузнаване в сходство с новите световни провокации.
О.з. вицеадмирал Румен Николов, о.з. генерал-лейтенант Галимир Пехливанов и о.з. генерал-лейтенант Пламен Атанасов получават ордени за огромните им заслуги за развиването и укрепването на Българската войска, за дългогодишната им и безупречна работа и за приноса им за националната сигурност на Република България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР