София. Президентът на Българска федерация бокс Красимир Инински поздрави националите

...
София. Президентът на Българска федерация бокс Красимир Инински поздрави националите
Коментари Харесай

Красимир Инински: Изпращаме много силно Европейско първенство

София. Президентът на Българска федерация бокс Красимир Инински поздрави националите ни за мощните резултати, които реализираха на Европейското състезание за младежи и девойки в София. Родните гении завоюваха 5 медала, от които един златен (Георги Стоянов), три сребърни (Любослав Методиев, Тони Илиев и Кирил Борисов) и един бронзов – Румяна Александрова. Участие в шампионата взеха над 350 боксьори от 40 страни, което го трансформира в извънредно мощен шампионат, с доста сериозна конкуренция.

„ Доволен съм от представянето на нашите национали. Момчетата и девойките демонстрираха, че разполагат с капацитет и в огромна степен съумяха да го осъществят. Естествено, постоянно може и повече, само че четири финала при младежите, една извоювана купа и един бронз при девойките, на Европейско състезание, това е доста добър резултат. Конкуренцията, както в този момент, по този начин и преди този момент на Купа „ Странджа “, бе на доста високо равнище и това ни кара да се усещаме в действителност удовлетворени от свършената работа. Всичко е в ръцете на тези момчета и девойки, те да продължат да се развиват и да желаят да вървят напред “, сподели Инински.

Президентът на федерацията отличи и организационна работа, която бе свършена за семейството на шампионата. „ Гордея се с този екип, с който работим дружно. Организацията беше на международно равнище, а атестатът за това са поздравленията, които получихме от всички президенти на федерации, които бяха в София. Турнирът се организира под егидата на интернационалната централа ИБА, откъдето също се изрекоха ласкаво за свършената от нас работа. Това единствено може да ни окуражи да продължим в този дух и да работим все по този начин безрезервно за развиването на бокса в България.

Сега ни предстоят няколко дни отмора, след което още веднъж ни чака доста работа, тъй като идват Световно състезание за дами и Европейско състезание за мъже. Пожелавам на всички българи да посрещнат възкресението на Христос със примирение и в тези сложни времена да сме по-добри и да се поддържаме един различен “, приключи Красимир Инински.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР