София. През нощта облачността над източните райони ще намалее и

...
София. През нощта облачността над източните райони ще намалее и
Коментари Харесай

НИМХ: През нощта облачността над източните райони ще намалее и над страната ще е предимно ясно

София. През нощта облачността над източните региони ще намалее и над страната ще е най-вече ясно. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология Христо Христов. Вятърът ще отслабне, в западната половина от страната и ще стихне. Сутрешните температури едва ще се намалят и преобладаващите минимални ще са сред минус 3° и 2°, в София - към 0°. Утре ще бъде слънчево. Сутринта на обособени места в низините и котловините видимостта за малко ще е понижена. Ще духа слаб вятър със западна съставния елемент. Максималните температури ще са сред 14° и 19°, в София - към 15°, малко по-ниски ще останат в крайните източни региони.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Максималните температури ще са 11°-13°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 0°.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР