София. Председателят на Народното събрание Ива Митева изпрати поздравителен адрес

...
София. Председателят на Народното събрание Ива Митева изпрати поздравителен адрес
Коментари Харесай

Председателят на парламента Ива Митева: Гордост и удовлетворение изпълват сърцата на всички нас след златния медал на ансамбъла ни по художествена гимнастика

София. Председателят на Народното събрание Ива Митева изпрати приветствен адрес до ансамбъла ни по художествена гимнастика, спечелил олимпийска купа в многобоя. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание . Тя поздравява българските девойки за триумфа и им благодари за страстта, силата и борбеността, с която за следващ път са популяризирали България.

„ Гордост и задоволство – това са възприятията, които изпълват сърцата на всички нас. Защото знаем, че този златен орден е чакан дълго, той е плод на неуморни тренировки, ограничения и превъзмогване на компликации “, написа Ива Митева.

„ Сигурна съм, че вашият екипен дух и целенасоченост ще бъдат ентусиазъм и образец за младите състезатели. Бъдете здрави и все по този начин непримирими в търсенето на съвършенство и победа “, отбелязва ръководителят на Народното събрание Ива Митева в приветствения си адрес.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР