София. Първата ни задача е всички да осъзнаем, че ако

...
София. Първата ни задача е всички да осъзнаем, че ако
Коментари Харесай

Кирил Петков: Първата ни задача е всички да осъзнаем, че ако искаме по-добро бъдеще за България, трябва да работим заедно

София. Първата ни задача е всички да осъзнаем, че в случай че желаеме по-добро бъдеще за България, би трябвало да работим дружно. Това сподели претендентът за министър-председател Кирил Петков от трибуната на Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Днес е значим ден да продължим смяната. Промяната на мисленето и смяната в ръководството. Първата ни задача е всички да осъзнаем, че в случай че желаеме по-добро бъдеще за България, би трябвало да работим дружно. Заедно с четиримата съдружни сътрудници постигнахме общи диспути, с които направихме общо съглашение от 120 страници, 18 глави за политиките, които ще са нужни тази смяна да се реализира. Заедно би трябвало да работим с опозицията, когато приказваме за конституционни промени и промени в правосъдната власт ", сподели още Кирил Петков.
Кирил Петков очерта главните цели на бъдещото държавно управление.

Той регистрира, че не би трябвало да се позволява увеличение на цената на тока за битовите консуматори и да се понижи тя за бизнеса, както и да се оправят с рецесията от ковид.

Кандидатът за министър-председател съобщи, че мотото на държавното управление ще бъде " Нулева приемливост към корупцията ".

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР