София. От началото на съществуването си от АБВ не сме

...
София. От началото на съществуването си от АБВ не сме
Коментари Харесай

Любомира Ганчева: От началото на съществуването си от АБВ не сме спирали да изпълняваме мисията си за нова политическа култура и модел, преодоляващи несправедливостта

София. От началото на съществуването си от АБВ не сме спирали да изпълняваме задачата си за нова политическа просвета и модел, посредством които да преодолеем неравенствата и несправедливостта. Това сподели заместник-председателят на АБВ и ръководител на АБВ – Младежи Любомира Ганчева в изявление за Агенция „ Фокус “ за четвъртия рожден ден на партията. По думите й четири години в исторически мащаб е един къс интервал. „ За този къс интервал ние от АБВ доказахме, че сме една от най-прогресивните политически партии в България. За този интервал ние преминахме през всички типове избори. Имахме своите мощни и слаби моменти. Смело можем да кажем, че сме партията с най-силната парламентарна група в предходното Народно заседание. Предложихме редица законодателни хрумвания. За страдание сега се яхват от други партии, без да ги осмислят по метода, по който би трябвало да бъдат “, разяснява Ганчева.
Заместник-председателят на АБВ пожела на всички членове и симпатизанти на партията да не стопират да имат вяра и да се борят за това да живеят в една по-хубава България, каквато да предадат на своите деца. „ На всички членове на АБВ поисквам да не губим сили, колкото и да е мъчно, да продължаваме нашата тежка борба за добруването и благоденствието на българската страна. На всички наши слушатели поисквам от ден на ден мотиви да откриваме за наслада в нашето всекидневие и в действителност да поддържаме стойностни дела, да не се поддаваме на внушението и на популизма, а да залагаме на дела и на-вече на персони, които предлага нещата, поради които България ще продължи да съществува и България да е на първо място “, сподели Ганчева.
Деница КИТАНОВА

Пълния текст на изявлението четете по-късно в „ Мнение ”
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР