София.От 17.10 часа в зала „Кристал на хотел „Силвър хаус

...
София.От 17.10 часа в зала „Кристал на хотел „Силвър хаус
Коментари Харесай

Предстоящо в страната днес

София.
От 17.10 часа в зала „ Кристал " на хотел „ Силвър хаус " вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие Регионална академия „ Европейската вероятност за Западните Балкани ".

***
Берковица.
От 11.00 часа министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова ще участва на откриването на тръбопровод за минерална вода от с. Бързия до гр. Берковица. Церемонията ще се състои в парк „ Св. Георги Победоносец ".

***
София.
От 15.00 часа в зала „ Запад " на Народното събрание ще се организира съвещание на Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление.

***
София.
От 09.30 часа в зала „ Европа " в Конгресен център „ Глобус " на КНСБ ще се организира конгрес на тематика: „ Работно време, ексклузивен труд и сумирано пресмятане на работното време. Работно време и време, отдадено на персоналния живот и фамилията ".

***
София.
От 10.00 часа на полигона на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита " в село Панчарево в наличието на кмета на София Йорданка Фандъкова ще се организира обучение в обстановка на стихия.

***
София.
От 10.00 часа в постройката на КТ „ Подкрепа " /зала „ Мецанин " / ще се организира конференция за иден митинг за актуализация на минималния размер на спомагателното заплащане за нощен труд, проведен от Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) и Синдикат на чиновниците в пандизите в България и подсилен от Конфедерация на труда „ Подкрепа ".

***
София.
От 10.00 часа в постройката на компания Риск Инженеринг ( ж.к. „ Павлово ", ул. Вихрен № 10) ще се организира среща с медиите на тематика: „ Защо АЕЦ „ Козлодуй " и АЕЦ „ Белене " не могат да бъдат втори Чернобил ".

***
София.
От 11.00 часа в София Хотел Балкан ще се организира полемика във връзка началото на Финландското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

***
София.
От 13.00 часа часа Столична община провежда разпределяне на минерална вода на четири пункта - на площадното пространство при храма „ Св. Неделя ", на пл. „ Орлов мост " при езерото „ Ариана ", на пилоните на Националния замък на културата и на пл. „ Славейков ".

***
София.
От 14.00 часа в централата на Политическа партия АБВ ще се организира конференция след съвещание на ИБ на партията и политически съвет на „ Коалиция за България ".

***
София.
От 18.00 часа в храм „ Света Петка " в кв. „ Орландовци " тържествено ще бъде посрещнато копие на чудотворната иконата на Света Богородица „ Скоропослушница ", изографисана в манастира Дохиар в Света Гора.

***
Варна.
От 10.00 часа в Музея по история на медицината ще се организира открит урок с деца, в който ще бъдат презентирани заплахите, които дебнат в морската вода и методът те да се преодоляват. Събитието е част от програмата на Седмицата на водното избавяне във Варна.

***
Варна.
От 11.00 часа в същия ден на градския плаж под Басейн „ Приморски " ще има проява по водно избавяне от професионалните спасители там. Събитието е част от програмата на Седмицата на водното избавяне във Варна.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира заключителна конференция за план „ Подобряване на бизнес средата в Западна индустриална зона ". От 11.30 часа на кръговото кръстовище на ул. „ Никола Габровски ", ул. " Сан Стефано " и ул. „ Козлуджа " ще бъде формалното разкриване на обекта.

***
Велико Търново.
От 16.00 часа в Областна администрация ще се организира Информационна среща за новите правила на Десета конкурсна сесия на Националния иновационен фонд.

***
Видин.
От 12.30 часа пред основния вход на МБАЛ „ Света Петка " ще се организира цивилен митинг против преструктурирането на отделения от видинската болница.

***
Кюстендил.
От 14.00 часа в залата в клуба на Българска социалистическа партия ще се състои конференция на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

***
Нови пазар.
От 13.00 часа в Стрелбищен комплекс - Нови пазар ще се организира шампионат по пукотевица по отношение на Професионалния празник на полицията - 5 юли.

***
Перник.
От 10.00 часа в Заседателната зала на Община Перник ще се организира регулярната месечна среща с кметовете на обитаеми места.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР