***София. От 16.00 часа държавният глава Румен Радев ще разговаря

...
***София. От 16.00 часа държавният глава Румен Радев ще разговаря
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 25 януари 2018

***
София.
От 16.00 часа президентът Румен Радев ще беседва на „ Дондуков " 2 с ръководителя на Военния комитет на Европейския съюз военачалник Михаил Костаракос. Гостът е на посещаване у нас по покана на началника на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев.

***
София.
От 19.00 часа, в Аулата на СУ „ Св. Кл. Охридски ", президентът Румен Радев ще участва на награждаването на компании, съдействали за развиването на българо-германските стопански връзки през 2017 година.

***
София.
От 08.30 часа, в Националния замък на културата, ще стартира съвещанието на Неформалният съвет по правораздаване и вътрешни работи. От 11.30 до 12.00 часа ще се състои брифинг на Фолкер Тюрк, шеф по интернационалната отбрана във Върховния комисариат за бежанците към Организация на обединените нации. От 17.00 до 17.30 часа ще се организира конференция за неофициалния съвет във формат министри на вътрешните работи.

***
София.
От 09.30 часа ще се организира работна среща в Министерството на правораздаването на министър Цецка Цачева с ръководителите на Синдиката на чиновниците в пандизите в България (ССЗБ) и на Синдикат „ Охрана ". На нея ще участват и административните ръководители на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията " и на Главна дирекция „ Охрана ".
Срещата, която е по самодейност на правосъдния министър, и е по отношение на сложени от синдикалните организации претенции.

***
София.
От 11.00 часа ръководителят на най-висшия боен орган на Европейския съюз ще се срещне с началника на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев и с министъра на защитата Красимир Каракачанов, който на публична гала в зала Тържествена на Министерство на защитата ще го награди с почетен знак „ Св. Георги " - I степен за офицери.

***
София.
От 09.00 часа ще стартира постоянното пленарно съвещание на Народното събрание.

***
София.
От 09.30 часа в заседателната зала в постройката на Висш съдебен съвет (ул. Eкзарх Йосиф, № 12) Пленумът на Висшия правосъден съвет ще организира съвещание.

***
София.
От 10.00 часа ще се организира съвещание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 10.00 часа VI състав на Специализирания углавен съд ще организира правосъдно съвещание по делото против Пенчо Ч., упрекнат в трафик на хора.

***
София.
От 10.00 часа II състав на Специализираният углавен съд ще организира правосъдно съвещание по делото против Георги Г., Цено Ф. и Борис Р., упрекнати в управление и образуване на ОПГ.

***
София.
От 10.30 часа XV състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Димитрина Р., Мария Ж., Нели К. и Надежда Т., упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа, пред база „ Алеко " на ПСС, Планинската избавителна работа при БЧК провежда обичайния квалификационен курс „ Работа при лавинни несгоди " на групата за работа със избавителни кучета и техните водачи от отрядите в цялата страна. В курса се усвояват техники и умения за избавяне при зимни условия, намиране на затрупани от лавина, търсене на изгубени в планината и прочие

***
София.
От 11:00 в конферентната зала на Руския културно-информационен център (3-и етаж, зала 305) ще се състои презентация на програмата RUSSIA.STUDY, която дава опция за приемане на гратис обучение в Русия.

***
София.
От 13.30 часа в Заседателна зала 1 в Ректората на СУ „ Св. Климент Охридски " ще се организира интернационален теоретичен семинар на тематика „ Съвременни способи за изследване, класифициране и представяне на културно-историческото завещание на Балканите ".

***
София.
От 14.00 часа Български Атомен Форум - Булатом, ще показа създадения по негова поръчка отчет за нуждата от строителство на плана АЕЦ „ Белене " пред членовете на Комисията по енергетика към 44 Народно заседание.

***
София.
От 15.00 часа, в Общински културен институт Красно село, бул. „ Цар Борис ІІІ " № 41 (спирка „ Хиподрума " на трамвай №5), ще се организира лекция на тематика: „ Законът за концесиите - колонизатор на българската стопанска система.

***
София.
От 16.00 часа в Националния военноисторически музей (ул. „ Черковна " 29) ще бъде показана изложбата „ Памет за бъдещето ".

***
София.
От 17.00 часа, в Централното предверие на Ректората на Софийски университет „ Св. Климент Охридски " ще бъде открита фотоизложбата „ Пред прага на Света гора " на гръцкия фотограф Димитриос Лузикиотис. Експозицията е взаимен план на Центъра за славяно-византийски изследвания " Проф. Иван Дуйчев " към Софийския университет и Солунския университет „ Аристотел ".

***
София.
От 18.30 часа, в Галерия Академия, НХА, ще бъде показана книгата „ От Мърквичка до Минотавъра " от Митко Новков.

***
София.
От 18.30 в Малката зала на РКИЦ ще се състои тържественото разкриване на киноклуб " РУСИЯ " и прожекция на реставрираното копие на именития руски ефирен сериал " Мястото на срещата да не се трансформира " (1 и 2 серия).

***
София.
От 19.00 часа в Sofia Event Center, Paradise Mall, ще се организира единадесетото издание на събитието по оповестяване на Най-добрите работодатели в България 2017.

***
Благоевград.
От 11.00 часа в кабинет 108 на Община Благоевград Председателят на Общински съвет - Благоевград Радослав Тасков провежда конференция във връзка идното първо постоянно съвещание на Общински съвет.

***
Благоевград.
От 18.30 часа на площад „ България " ще стартира протестно шествие против признатото на 28 декември 2017 година решение на Министерски съвет за смяна в проекта на ръководство на Национален парк „ Пирин ".

***
Велико Търново.
От 09.00 часа в Голяма зала на Община Велико Търново ще се организира Сесия на Великотърновския общински съвет.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои взаимната конференция на Бюрото по труда.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в МДТ „ Константин Кисимов ", огромна зала, ще се организира оперетен театър „ Графиня Марица ".

***
Враца.
От 08.00 часа, в митрополитския храм „ Св. Николай Мирликийски ", ще стартира богослужението във връзка 25 януари - денят, в който Православната Църква празнува паметта на св. Григорий Богослов, архиепископ Константинополски.

***
Добрич.
От 09.30 и от 10.30 часа в Детска градина 11 и Детска градина 20 ще се проведат куклени спектакли „ Лека нощ, богатство " на Държавен куклен спектакъл „ Дора Габе ".

***
Дупница.
От 18.30 часа на площад „ Свобода " се провежда митинг „ Да спасим Пирин ".

***
Казанлък.
От 17.30 часа в Градската изложба в Казанлък ще бъде показана изложбата „ Майстора и Кюстендилска изобразителна школа ".

***
Карлово.
От 10.00 часа в зала „ Васил Караиванов " Общинският съвет ще организира първото си постоянно съвещание за 2018 година. На съвещанието следва да бъде признат бюджета на Община Карлово за 2018 година.

***
Кюстендил.
От 14.00 часа в заседателната зала на постройката на Община Кюстендил ще се организира съвещание на Общински съвет - Кюстендил.

***
Кюстендил.
От 17.30 часа в читалище „ Братство " ще се организира възпоменателна вечер във връзка 130 години от рождението на Иван Момчилов.

***
Перник.
От 11.30 часа ще се организира взаимна конференция с ОДМВР в заседателната зала на Община Перник, по отношение на паркирането и сигурността на жителите по време на фестивала.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 10 на Окръжен съд - Пловдив ще се организира правосъдно съвещание по делото против подсъдимия Венцеслав К., против който е повдигнато упрекнати за ликвидиране.

***
Пловдив.
От 09.30 часа, в зала 3 на Окръжен съд-Пловдив ще се организира правосъдно съвещание по делото против подсъдимия Красимир Г., упрекнат в закана за ликвидиране.

***
Пловдив.
От 11.00 в клуба на Българска телеграфна агенция на бул. " Шести септември " ще се състои взаимна конференция на Политическа партия ДСБ и " Да, България ". Ще вземат участие водачите на двете обединения, ген. Атанас Атанасов и Христо Иванов, и ръководителите на локалните структури Йордан Иванов и Веселина Александрова.

***
Русе.
От 10.00 часа в ДГ „ Чучулига ", намираща се на ул. „ Иглика " №2, ще се организира заключителна конференция по план „ Различни дружно вървим по пътя към учебното заведение родно ", с бенефициент ДГ „ Чучулига ", гр. Русе, и сътрудници Община Русе и Фондация „ Устойчиво общество ".

***
Смолян.
От 18.00 часа в зала 1 на Читалище „ Христо Ботев - 1871 " - Смолян ще се организира концерт на класовете по пиано, акордеон и пеене.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в залата на първия етаж на Република България „ Захарий Княжески " ще бъде показана новата книга на Йордан Стоев (Даки).

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичен спектакъл „ Гео Милев " - Стара Загора ще се организира спектакълът „ За сушата и сватбите " по Елин Пелин.

***
Стара Загора.
От 19.30 часа в Кукления спектакъл в Стара Загора ще бъде показан спектакъла „ Животът бяс " по текстове на Ф. М. Достоевски.

***
Търговище.
От 17.00 часа в Славейковото учебно заведение ще бъде открита галерия „ Един момент желан цели пет епохи ", отдадена на 140 години от Освобождението на Търговище.

***
Шумен.
От 9.00 часа в зала 306 в постройката на общината ще се състои съвещание на Общински съвет- Шумен.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР