***София. От 10.30 часа в сграда „Джон Атанасов в София

...
***София. От 10.30 часа в сграда „Джон Атанасов в София
Коментари Харесай

Предстоящо в страната

***
София.
От 10.30 часа в постройка „ Джон Атанасов " в София Тех Парк Министерството на стопанската система провежда годишна среща на търговско-икономическите съветници в Службите по търговско-икономическите въпроси. Форумът ще бъде от министъра на стопанската система Емил Караниколов и от министъра за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова. В годишната среща присъединяване ще вземат още заместник-министрите на стопанската система и представители на българския бизнес.

***
София.
От 11.00 часа в офис на Визия за София в A-Hub - пространство за обществени нововъведения на ул. „ Христо Белчев " 3, ще се организира конференция във връзка старта на подготовка за работата по актуализацията на Общия организационен проект на София посредством самодейността Визия за София. Инициативата ще бъде показана от Йорданка Фандъкова, кмет на Следствен отдел към окръжна прокуратура, Елен Герджиков, ръководител на Общински съвет, арх. Здравко Здравков, основен проектант на Следствен отдел към окръжна прокуратура, арх. Любо Георгиев, шеф на Софпроект и началник на екип Визия.

***
София.
От 11.00 часа в Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Асоциация на организациите на българските работодатели (АОБР) по отношение на анулацията на спомагателното трудово заплащане за добит трудов стаж и професионален опит (т. нар. „ клас прослужено време " ).

***
София.
От 14.00 часа във Временната парламентарна комисия за НДК ще бъдат изслушани шефовете на НДК през 2016 и 2017 година, в това число и някогашния изпълнителен шеф Мирослав Боршош, на който бе повдигнато обвиняване за нецелево разходване на средства. Ще бъде изслушан и някогашният заместител министър-председател по подготовка на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз - 2018 година Деница Златева.

***
София.
От 14.00 часа в дребната конферентна зала на УНСС ще се организира Встъпителна конференция по план „ Нов образователен корпус на УНСС в гр. София ", финансиран по Оперативна стратегия „ Региони в напредък " 2014-2020.

***
София.
От 9.30 часа в София Тех Парк представители на българското предприемачество, академичната ни общественост и на немския институт „ Фраунхофер " ще обсъдят опциите за бизнес и научно партньорство на двудневен конгрес.

***
София.
От 14.00 часа в Central Park Hotel - Sofia легендата на динамичната пукотевица Рон Айвъри ще даде конференция.

***
София.
От 18.00 часа в градинката зад Националната художествена изложба ще се състои поетично четене „ ЧАКА МЕ СВЕТЪТ ", отдадено на 75-годишнината от разстрела на Никола Вапцаров.

***
София.
От 18.00 часа в Българска търговско-промишлена палата (БТПП) за 7-ма поредна година БТПП, взаимно с Министерство на стопанската система, ще разгласи и връчи годишните награди за най-успешни служби по търговско-икономически въпроси за 2016г.

***
Бургас.
От 11.00 часа в заседателната зала на Община Бургас ще се организира конференция във връзка идното Европейското състезание по ветроходство клас „ Оптимист ".

***
Бургас.
От 11.00 часа в Капитанската зала на интерхотел „ България ", Групата общински съветници на Политическа партия НФСБ и Политическа партия СЕК ще дадат конференция във връзка сигнал на жители за екологично замърсяване на града.

***
Бургас.
От 12.30 часа ръководителят на Общински съвет на БСП-Бургас Живко Господинов и общинските съветници от Българска социалистическа партия ще дадат конференция в Общинския съвет на партията (ул. „ Фердинандова " 60).

***
Бургас.
От 18.00 часа в Дом на писателя ще се организира 100 година Иван Пейчев - стихове за морето с присъединяване на поети от Шумен и Бургас.

***
Варна.
От 10.00 часа в клуба на ГЕРБ на ул. „ Г. Бенковски " №1 в морската столица националният представител от ГЕРБ-Варна Владимир Вълев провежда приемна за жители.

***
Варна.
От 14.00 часа в централата на Българска социалистическа партия на ул. „ Македония " 33 - ще има приемна на народните представители от ПГ „ Българска социалистическа партия за България " Проф. Анелия Клисарова и Иван Иванов.

***
Варна.
От 19.00 часа в Градската художествена изложба ще се състои концерт на известното дуо Росен Идеалов - кларинет, и Георгита Бояджиева - виолончело, с присъединяване на Александър Василенко - пиано.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в офиса на ГЕБ в града приемен ден за жителите на община Велико Търново провежда националният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова.

***
Велико Търново.
От 20.00 часа в Летен спектакъл - парк „ Марно поле " ще се организира концерт с присъединяване на групите от Аржентина, Грузия, Египе, Перу и Чили.

***
Видин.
От 20.00 часа от сцената на крепостта " Баба Вида " кметът на Община Видин ще открие шестото издание на Фестивала на изкуствата " Дунавски талази ".

***
Враца/с. Остров.
От 10.00 часа в постройката на кметството националният представител от ГЕРБ Красен Кръстев ще се срещне с жителите на село Остров, Община Оряхово.

***
Враца/с. Лесковец.
От 15.00 часа в постройката на кметството националният представител от ГЕРБ Красен Кръстев ще се срещне с жителите на село Лесковец, Община Оряхово.

***
Добрич.
От 8.00 часа в Народно читалище „ Йордан Йовков - 1870 година " ще се организира лятна детска занималня.
***
Добрич.
От 9.00 часа в Младежки център - Добрич, Градски парк „ Св. Георги ", Комплекс „ Резиденция " ще се организира Еко лято 2017 - Спортни и занимателни игри, прожекции на филми и посещаване на басейн.

***
Добрич.
От 10.30 часа в Художествена галери ще се организира Лятна работилница за въображение.

***
Добрич.
От 19.00 часа от начало на пешеходната зона до пл. „ Свобода " ще се организира ХVІ Международен юношески фестивал „ Фолклор без граници " - Добрич 2017 под патронажа на господин Йордан Йорданов, Кмет на Община Добрич

***
Добрич.
В Регионален исторически музей - Добрич ще се състои просветителна стратегия за деца „ Лято в музея ".

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в читалище „ Братство " ще се организира осведомителна акция, отдадена на стратегия „ Европа за жителите ".

***
Плиска.
От 10.00 часа в цитадела „ Кирилица " ще бъде извършена конференция с презентация обвързвана с откриването на крепостта на 27.07.2017г в деня на Св. Седмочислениици.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 2 на Окръжен съд- Пловдив ще се гледа делото против 3 лица, упрекнати в укриване на данъчни отговорности в огромни размери.

***
Сливен.
От 9.30 часа общинските съветници от Политическа партия ГЕРБ - Сливен Живко Минчев и Керанка Стамова ще проведат среща с жители.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина " ще се организира Програма за лятна работа с деца.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР