***София.От 10.00 до 17.00 часа, в офиса на Българската асоциация

...
***София.От 10.00 до 17.00 часа, в офиса на Българската асоциация
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 8 август 2022г.

***
София.
От 10.00 до 17.00 часа, в офиса на Българската асоциация на потърпевши при произшествия в гр. Пловдив - ул. Евлоги Георгиев № 1, ет.2, оф.6, специалисти ще създадат безвъзмездна самостоятелна консултация на всички искащи.

***
София.
От 10.00 часа в Министерството на външните работи ще се организира конференция, на която министърът на външните работи Николай Милков ще показа своя екип и целите пред Министерство на външните работи в границите на служебното държавно управление

***
София.
От 10.30 часа министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков ще се срещне с участниците в строителството на Междусистемната газова връзка Гърция-България.

***
София.
От 11.00 часа прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет ще организира съвещание с една единствена точка в дневния ред, касаеща освобождение на Мария Павлова от заеманата служба „ следовател ", завеждащ отдел 01 „ Специализиран " в Национална следствена работа.

***
София.
От 14.00 часа в постройката на Министерство на регионалното развитие министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков ще има работна среща с представители на Камарата на строителите в България и на Българска браншова камара „ Пътища ".

***
София.
От 15.00 часа в постройката на Министерство на вътрешните работи министър Иван Демерджиев ще показа екипа си и целите в активността на Министерство на вътрешните работи

***
София.
От 15.30 часа в постройката на Министерство на регионалното развитие министър Иван Шишков ще беседва и с представители на Консултативния съвет на браншовите организации в региона на устройственото обмисляне, капиталовото планиране и строителството.

***
София.
От 20.30 часа световноизвестният оркестър на двореца Шьонбрун ще излезе на сцена пред катедралния храм „ Свети Александър Невски ". „ Нощ под звездите с Виена Шьонбрун Оркестра " включва стратегия с известни творби на фамилия Щраус и техни съвременници, подбрани особено за българската аудитория. В продължение на два часа и половина 24 музиканти и двама солисти ще поведат публиката на музикално-историческа разходка във времената на фамозната династия и непреходното им завещание.

***
Варна.
От 10.00 часа в зала „ Пленарна " на община Варна ще се организира съвещание на непрекъсната комисия „ Собственост и стопанство "

***
Варна.
От 11.00 часа в зала „ Пленарна " на община Варна ще се организира съвещание на непрекъсната комисия „ Транспорт ".

***
Варна.
От 22.30 часа в кв. Аспарухово, рибарско населено място " Карантината ", ще се състои формалното закриване наQ-jazzfestival - Джаза на мадите.

***
Добрич.
От 7.30 до 17.30 часа в Народно читалище „ Йордан Йовков - 1870 година " ще се организира
Летен детски център „ Млади възрожденци ". Събитието продължава до 12-ти август.

***
Добрич.
От 10.30 часа в Художествена изложба - Добрич, ще се организира Лятна работилница за въображение. Събитието продължава до 12-ти август.

***
Добрич.
От 11.00 часа в Народно читалище „ Мевляна - 2012 година " ще се състои мероприятието
Денят „ Ашуре " - Празник отправящ послания за мир, взаимност, съгласие, съчувствие, приемливост.

***
Добрич.
В Регионална библиотека „ Дора Габе ", предверие на библиотеката ще бъде открита галерия „ Моята несравнима Добруджа " - библиотечни документи във връзка 90 години от рождението на Рада Въртунинска, добрички културен и публичен активист /1932/. Събитието продължава до 12-ти август.

***
Русе.
От 16.30 часа случи в Кръглата зала на Община Русем военнослужещи от състава на флота ще бъдат наградени. Тогава ще бъде дадена и взаимна конференция. Предвижда се отличените от състава на военния ни флот да бъдат наградени с грамота от регионалния шеф, както и с награда от кмета Милков.

***
Русе.
От 18.30 часа ще се организира боен обред във връзка 143 години от основаването на Военноморски сили.
От 20.00 часа жителите и гостите на Русе ще могат да се насладят на спектакъла „ Вълни " на Представителния духов оркестър на Военноморски сили. Събитието ще се организира на площада пред постройката на Областна и Общинска администрация.

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина ", ул. „ Българско опълчение " 69 ще се организира самодейността Арт работилничка „ Сръчковци ".

***
Стара Загора.
От 20.00 часа пред постройката на община Стара Загора ще се състои концерт на Дуо Адикт. Събитието е част от културния календар на Община Стара Загора, която провежда специфични концерти за феновете на музиката под надпис „ Август е музика ".

***
Шумен.
От 10.00 до 12.00 часа в детски отдел на Република България „ Стилиян Чилингиров " ще се организира Детска работилница за изкуство - Клуб „ Млад служител на реда "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР