*** София. От 10.00 ч. служебното правителство ще проведе редовно заседание

...
***
София. От 10.00 ч. служебното правителство ще проведе редовно заседание
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 23 ноември 2022 г.

***

София.
От 10.00 ч. служебното държавно управление ще организира постоянно съвещание в сряда.

***
София.
От 11.00 в зала 5 на СОС ръководителят на общинския съвет Георги Георгиев и шефове на общински пазари ще показват програмата и визиите за коледните базари в София.

***
София.
От 19:00 ч. в бар " Singles " бул. " България " 1, НДК, премиера на " Приказките на Луната " от Хули Леонис.

***
Благоевград.
От 17:30 часа, в зала " 22 септември " в Благоевград, спортната журналистка и някогашна състезателка по художествена гимнастика Вера Маринова ще показа книгата си " Обръчите на Венера ", отдадена на историята на този спорт в България.

***
Бургас.
От 9.00 часа в постройката на Община Бургас ще се организират съвещания на непрекъснатите комисии към Общинския съвет в града

***
Бургас.
От 11.00 часа в залата на Тракийското сдружение в Бургас ще се организира конференция на " Възраждане " на тематика: Нарушения при използването на план по програмата " Life "

***
Бургас.
От 18.00 часа в Дома на писателя ще се организира вечер, отдадена на 140 г от рождението на Джеймс Джойс

***
Бургас.
От 19.00 часа в Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ще стартира постановката " Третата дума " от Александро Касона.

***
Варна.
От 11.00 часа в Регионалния исторически музей, ще бъдат валидирани две пощенски марки, отдадени на 50-годишнината от откриването на най-старото обработено злато в света от Варненския халколитен некропол,

***
Варна.
От 13.00 часа Варненския областен съд ще прегледа постъпила тъжба от 40-годишния Борис Г., който Районен съд - Варна е задържал под стража. Мъжът е притеглен като обвинен за осъществяване на блудствени дейности по отношение на 11-годишно дете.

***
Варна.
От 18.00 часа в Художествения музей " Георги Велчев ", ще бъде открита галерия живопис на Стефан Кулев.

***
Варна.
От 18:30 ч. в Градска Художествена Галерия ще бъде показан концерта за цигулка и пиано " Изяществото на камерната музика ". Входът е свободен.

***
Кюстендил.
От 14.00 часа в кабинета на ръководителя на Общински съвет ще се организира конференция по отношение на идно съвещание та локалния парламент.

***
Кюстендил.
От 17.30 часа в залата на Обреден дом ще бъде показана книгата на Светла Радкова " Като през днешния ден, като постоянно ".

***
Стара Загора.
От 13.30 ч. на територията на летището край Стара Загора ще се организира взаимно регионално обучение за реакция при настъпване на тежко ПТП.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Оперен спектакъл - Стара Загора ще се състои концерт Suonos Albanicus: Гласовете на Албания - песни и композиции от Албания и Косово.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Културен център - Стара Загора ще бъде показан " Тютюн " - театрално зрелище на Варненски трагичен спектакъл " Стоян Бъчваров ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР