София. Общинският съветник от ПП ГЕРБ - София Ботьо Ботев

...
София. Общинският съветник от ПП ГЕРБ - София Ботьо Ботев
Коментари Харесай

София: Общинският съветник от ПП ГЕРБ - София Ботьо Ботев участва в конференция на градовете Виена и София на тема Диалог за бъдещето

София. Общинският консултант от Политическа партия ГЕРБ - София Ботьо Ботев взе участие в конференция на градовете Виена и София на тематика " Диалог за бъдещето ". Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . В първия ден от конференцията в границите на форума " Инвестиции в умните градове той направи презентация и се включи в полемика „ Публично-частно партньорство с фокус върху интелигентните градски решения “.
“В презентацията показах образци на сполучливи планове на Столична община в партньорство с частния бранш в областта на превоза, екологията, общественото предприемачество и административните услуги. Отговорът на актуалните провокации пред градовете изисква smart решения и деен продан сред тях. Конференция на градовете Виена и София " Диалог за бъдещето " е един извънредно сполучлив формат за обмяна на опит, положителни практики и контакти сред двете столици “, разяснява Ботьо Ботев.
Конференцията цели да сътвори тясно съдействие с градовете-партньори при изработването на тактики за тяхното развиване. Сътрудничеството би трябвало също по този начин да даде опция на градовете, да се сплотяват и в разговор за бъдещето дружно да реализират задачите си.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР