София. Няма нарушение на водоподаването към земеделски площи на територията

...
София. Няма нарушение на водоподаването към земеделски площи на територията
Коментари Харесай

Няма нарушение на водоподаването към земеделски площи на територията на цялата страна

София. Няма нарушаване на водоподаването към аграрни площи на територията на цялата страна. Това се показва в позиция на " Напоителни системи " ЕАД по отношение на изявления в медийното пространство по отношение на сигнал, че аграрни производители в региона на гр. Каварна, с. Селце, не получават вода за напояване на земеделските си площи.

Агенция " Фокус " разгласява без редакторска интервенция цялостния текст на позицията.

Във връзка с изявления в медийното пространство по отношение на сигнал, че аграрни производители в региона на гр. Каварна, с. Селце, не получават вода за напояване на земеделските си площи, вършим конкретизиране, че няма нарушено водоподаване. Отстраняването на повредата при помпена станция „ Велково 82 “, за което управлението на сдружението пое ангажимент, е завършило и от 18 юли (неделя) тя работи с цялостен потенциал. Към момента се правят ремонтните действия по помпена станция „ Селце 81 “, като се чака те да приключат в границите на една седмица. Продължава да се водоподава от другия сондаж на станцията. Осигуреното количество вода е задоволително за облекчаване потребностите на стопаните.

„ Напоителни системи “ ЕАД прави доставка на вода за напояване към земеделските площи на територията на цялата страна. Всички язовири, стопанисвани от сдружението, разполагат с задоволително количество вода за застраховане на поливния сезон.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР