София. Няма блокирани пътища по републиканската пътна мрежа, все още

...
София. Няма блокирани пътища по републиканската пътна мрежа, все още
Коментари Харесай

Инж. Михаил Рашков, АПИ: Няма блокирани пътища по републиканската пътна мрежа, все още ограничения има единствено в Родопската област

София. Няма блокирани пътища по републиканската пътна мрежа, към момента ограничавания има само в Родопската област. Това сподели в утринния блок „ Добро утро, България “ на Радио Фокус инж. Михаил Рашков, шеф на дирекция „ Поддържане на пътната инфраструктура “ в Агенция „ Пътна инфраструктура ”. „ Проходите Петрохан и Троянския проход са затворени за коли над 12 тона. Единственото по-голямо ограничаване е в региона на Пампорово, където би трябвало да се кара с вериги. Обстановката е напълно естествена към този час и работещите машини са по-малко, тъй като снеговалежът съвсем спря в западната част на страната, към този момент се изтегля на изток и върви към дъжд. Това, което метеоролозите ми споделиха, че до обяд ситуацията ще се възстановява във връзка с снеговалежа “, посочи инж. Рашков.
Той добави, че през нощта са работили 619 машини в регионите със снеговалеж, като изрази вяра и днешният ден да премине умерено.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР