София. Новото ръководство на ПП ГЕРБ – Добрич организира поредица

...
София. Новото ръководство на ПП ГЕРБ – Добрич организира поредица
Коментари Харесай

Ръководството на ГЕРБ - Добрич провежда поредица от срещи в областта

София. Новото управление на Политическа партия ГЕРБ – Добрич провежда поредност от срещи с партийните структури в обитаемоте места от региона. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. „ Водим доста градивни диалози с хората. Целта е да усъвършенстваме активността на партийната организация, да проучваме досегашните изборни резултати, както и да набележим начинания, които да се осъществят в околните месеци ”, изясни новият регионален началник на Политическа партия ГЕРБ-Добрич вицеадмирал Пламен Манушев, който е и депутат.
Заедно с него в срещите взимат интензивно присъединяване Красимир Николов – зам. регионален шеф и общински началник на организацията на ГЕРБ в Добрич, Даниела Димитрова – депутат и регионален началник на Жени ГЕРБ-Добрич, както и членове на регионалното управление на партията.
„ След извършените срещи в град Добрич, Община Добричка, в Генерал Тошево, Балчик, Каварна и Шабла довечера ни следва да се срещнем и с представители на партийната организация в Крушари. Благодаря на всички, които са съпричастни към напъните ни да възстановим доверието и да заздравим взаимоотношенията в структурите. Сигурен съм, че по пътя на разговора, с всеотдайна и екипна работа ще покажем градивната и положителна сила, която хората чакат от нас ”, разяснява Пламен Манушев. Той добави, че разчита доста и на интензивността на структурите на Жени ГЕРБ, Младежи ГЕРБ, Предприемачи ГЕРБ и Старейшини ГЕРБ в региона. „ Амбицията ни е да бъдем покрай хората и да оказваме помощ за решаването на техните проблеми ”, посочи Пламен Манушев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР