София. Не се учудвайте, че само 27 % са гласували

...
София. Не се учудвайте, че само 27 % са гласували
Коментари Харесай

Манол Генов, БСП: Не се учудвайте, че само 27 % са гласували машинно, когато има една партия, чиято предизборна философия е да не се гласува с машина

София. Не се учудвайте, че единствено 27 % са дали своят вот машинно, когато има една партия, чиято предизборна философия е да не се гласоподава с машина. Това сподели националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Манол Генов по време на дебата по второто четене на Изборния кодекс и за въвеждането на машинно гласоподаване, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус . По думите му тази партия се опасява от този тип гласоподаване.

" Имаше пред секциите хора на една партия, които агитираха гласоподавателите напълно намерено да не гласоподават машинно. Знаете ли, че имаше ръководители на СИК, които си държаха картите в пликче ", сподели още Манол Генов.
Той обърна внимание, че технологията на машинното гласоподаване е такава, че когато се употребява една и съща карта, машината блокира за дълго време.

" На такива съществени нарушавания сме се натъкнали по време на тези избори и не се учудвайте, че единствено 27 % са дали своят вот машинно ", сподели още националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР