София. Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с

...
София. Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с
Коментари Харесай

Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с министъра на вътрешните работи Младен Маринов

София. Министърът на туризма Николина Ангелкова организира работна среща с министъра на вътрешните работи Младен Маринов. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма . Двамата разискаха подготовката на Единната система за туристическа информация (ЕСТИ), която ще обезпечи в действително време и по предпазени канали директна съгласуваност сред местата за настаняване в страната и Министерство на вътрешните работи, Национална агенция за приходите, общините.
" Тази система ще подсигурява по-голяма сигурност и сигурност на туристите в страната и ще изсветли сивия бранш в туристическата промишленост ", акцентира министър Ангелкова. Тя анонсира, че в близко време изпълнителят на публичната поръчка ще показа демоверсия на плана.
" ЕСТИ е нужна и ще има позитивен резултат върху взаимната ни работа и нейната действеност ", акцентира министър Маринов.
По време на срещата бе разисквана и обичайна подготовка за приближаващата зима в туризма. " В най-скоро време ще стартират срещите ни с контролните органи, локалната власт и бизнеса преди началото на дейния ски сезон. Разчитаме още веднъж на отличното партньорство с Министерство на вътрешните работи, с цел да осигурим безпроблемно престояване на хилядите туристи в нашите планински курорти ", сподели министър Ангелкова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР