София. Министърът на туризма Николина Ангелкова и кметът на Сливница

...
София. Министърът на туризма Николина Ангелкова и кметът на Сливница
Коментари Харесай

Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с кмета на Сливница Васко Стоилков

София. Министърът на туризма Николина Ангелкова и кметът на Сливница Васко Стоилков. По време на диалозите бяха разисквани опциите за поощряване на туризма в региона и по какъв начин ведомството може да спомогне в работата на общината с огромните туроператори и с рекламата на дребните обитаеми места. Двете страни се сплотиха към концепцията да търсят начинания за разпространение на дестинацията, които да бъдат осъществени взаимно. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на туризма.
В община Сливница интензивно се строят къщи за посетители и екопътеки. Освен това локалната власт проведените фестивали, които ще бъдат включени в специфичен модул, който министерството приготвя и ще надгради Националния указател за туристическите атракции. А на територията на общината се намира и Алдомировското тресавище, което е естествен феномен, в който пораства блатното кокиче.
Министърът на туризма Николина Ангелкова прикани кмета господин Стоилков да изпрати кандидатура на общината за присъединяване в Годишните награди в туризма. По думите й общината има своите дадености и туристически капацитет, които могат да бъдат отличени.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР