София. , лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и

...
София. , лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и
Коментари Харесай

Schneider Electric обяви пускането на първия в сектора модулен център за данни с течно охлаждане EcoStruxure™ All-In-one

София. , водачът в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията, разгласи стартирането на пазара на модулен център EcoStruxure с течно изстудяване с модул All-In-One. Това оповестиха от пресцентъра на компанията . Интегриран от Avnet и съдържащ точно изстудяване посредством потапяне на шаси, създадено от Iceotope, новият сглобяем модул ще разреши високо изчислителни компютри (HPC) да се употребяват в EDGE системи с огромен интензитет на централни (CPU) и графични процесори (GPU), както и да бъдат внедрени с по-голяма степен на надеждност в по-неблагоприятни условия и на по-отдалечени места. От индустриални и автомобилни предприятия до телекомуникационни, военни, минни, петролни и газови обекти – този артикул, първи по рода си на пазара, дава опция данните да бъдат обработени по-бързо, по-иновативно и дейно, както и с по-ниско закъснение.

Поместено в общоприет 20-инчов ISO резервоар, новото All-In-One решение поема до 60kW IT натоварване и може да доближи IT потенциал до 336kW, когато се предлага като персонализиран артикул. Системата също включва 80kW Galaxy VS трифазово непрестанно зареждане, батерия за автономност на UPS устройството, противопожарна отбрана, както и резервирана система за изстудяване. Дистанционното ръководство и наблюдаване на физическата средa и на IT оборудването се прави чрез софтуерa EcoSruxure IT, притежател на разнообразни оценки.

Като част от гамата на сглобяемият модул All-In-One с течно изстудяване предлага бързо, гъвкаво и предсказуемо решение със същото качество и функционалност като на обичайно оборудване, построено на място. Така новият център за данни ще бъде планиран, построен и конфигуриран за доста по-кратко време от нужното за основаването на обичаен център. Цялото съоръжение е фабрично конфигурирано и тествано, с цел да обезпечи устойчива и предвидима продуктивност с понижен риск още от първия ден.

Повишена сигурност, резистентност и успеваемост с точно изстудяване посредством потапяне на шасито:
Проектиран за устойчиви интервенции, новият All-In-One модул съчетава висока успеваемост с ултра ниско енергийно ползване, по-малко от 1,15, като при някои обекти практиката сочи, че може да бъде реализирана успеваемост на потреблението даже и от 1,03. Използването на течно изстудяване понижава условията за климатичните системи, като опростява охлаждащата инфраструктура и отстрани потребността от вентилатори. Така се реализира двойният резултат от намаляването на потреблението на сила през инфраструктурата, като се дава повече мощ за IT натоварването и се щади околната среда. Поддръжката и обслужването също са улеснени посредством премахването на електромеханични устройства, които изискват постоянно възобновяване и замяна.
При потреблението на Iceotope Ku:l 2 течно изстудяване на шасито, интегрирано със стелажната система NetShelter с течно изстудяване на Schneider Electric, IT оборудването от сериозно значение е изцяло изолирано от околната среда и се охлажда точно посредством потапяне в запечатан корпус, който не пропуща прахуляк, газове и мокрота. Защитено от нежелателен достъп, мрежовото съоръжение е обезпечено с в допълнение равнище на физическа и I/O обвързвана сигурност.

„ Днес търсенето на най-мощните централни и графични процесори се е нараснало на процедура във всяко IT приложение, до момента в който в това време конкуренцията за пространство се развива доста бързо “, показва Робърт Бънгър, програмен софтуерен шеф в Schneider Electric. „ Новият модул за сглобяеми центрове за данни с течно изстудяване All-In-One дава отговор на нуждата от потреблението на изчислителни мощности с интензивно натоварване в компактна, сигурна и характерна за локално разпределените мрежи среда, която може да бъде внедрена съвсем на всички места единствено за шест седмици. ”

Повишена надеждност и видимост и в най-отдалечените места:
- Проактивен мониторинг и мениджмънт с EcoStruxure IT Expert, отворен, оперативно съчетаем и съчетаем с 3-ти производители програмен продукт за ръководство на инфраструктурата на центрове за данни (DCIM) на Schneider Electric за EDGE, Distributed IT и центровете за данни. За повече информация посетете и изпробвайте EcoStruxure IT Expert гратис за 30 дни.

- Повишена надеждност посредством EcoStruxure Asset Advisor, услуга за чрез облачни услуги, която следи, диагностицира неизправности и наблюдава проблемите на обекта навреме и дейно.

- Advanced Out of Band Management (OOBM), обезпечен от едноплатков компютър на Avnet MaaXBoard с интерфейс за приложно програмиране (API) за ръководство на IT оборудването даже когато сървърите са изключени или са престанали да реагират.

По-рано тази година Schneider Electric разгласи партньорство с Iceotope и Avnet, което разрешава сървъри от корпоративен клас от редица производители на съоръжение да бъдат интегрирани с прецизна охлаждаща инфраструктура с потапяне на шасито още преди внедряването, което усилва скоростта и удобството при инсталирането и понижава рисковете при полево инсталиране на сървърното съоръжение.

За да научите повече за новия център за данни с течно изстудяване на Schneider Electric, апелирам, посетете.

За EcoStruxure
EcoStruxure™ е отворена, оперативно съвместима и задействана за IoT систематична архитектура и платформа на Schneider Electric. EcoStruxure обезпечава висока стойност за сигурността, надеждността, успеваемостта, устойчивостта и свързаността на нашите клиенти. EcoStruxure внедрява достиженията в областите на IoT, цифровата подвижност, датчиците, облачните технологии, цифровия разбор и киберсигурността, с цел да даде иновация на всички равнища. Това включва свързани артикули, софтуери за мониторинг и надзор, приложения за разбори и услуги. EcoStruxure™ е внедрена допълнително от 480 000 уеб страницата с поддръжката на повече от 20 000 разработчици и свързва над 1,6 милиона актива под ръководство посредством повече от 40 цифрови услуги.

За Schneider Electric:
Целта на Schneider е да даде опция на всички да се възползват оптимално от силата и ресурсите на планетата за постигането на прогрес и резистентност за всички. Ние назоваваме това Life Is On.
Нашата задача е да бъдем вашият цифров сътрудник за резистентност и успеваемост.
Ние управляваме цифровата промяна посредством консолидиране на водещи в международен мащаб процеси и енергийни технологии, облачни платформи, надзор, програмен продукт и услуги през целия витален цикъл за реализирането на интегрирано ръководство на компании, домове, здания, центрове за данни, инфраструктура и промишлени браншове.
Ние сме най-локалната от световните компании. Поддръжник сме на отворените стандарти и екосистемите за партньорство, които одобряват и се въодушевяват от нашите споделени смислени цели и полезности за приобщаване и овластяване.
Научете повече на:.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР