София. Книгата на Георги Първанов Пътуване към паметта. Разкази за

...
София. Книгата на Георги Първанов Пътуване към паметта. Разкази за
Коментари Харесай

Проф. Борислав Борисов: Книгата на Георги Първанов „Пътуване към паметта. Разкази за политиката“ е мащабно политико-историческо, аналитично и публицистично повествование

София. Книгата на Георги Първанов „ Пътуване към паметта. Разкази за политиката “ е огромно политико-историческо, аналитично и публицистично изложение. Това сподели съоснователят на Политическа партия АБВ, ръководител на ПГ на АБВ в 43-тото Народно заседание и някогашен консултант на президента Георги Първанов проф. Борислав Борисов на премиерата на книгата „ Пътуване към паметта. Разкази за политиката “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Имам задачата да показва книгата на президента Георги Първанов. Тя е продължение на една поредност от авторски издания на Георги Първанов, в които той споделя своите визии и разбори по разнообразни проблеми от своята активността. Първоначално като член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, след това като ръководител на партията и по-късно като държавен глава, бидейки до ден сегашен единственият, избиран два поредни мандата в страната “, съобщи проф. Борисов.

По думите му всяка една от издадените книги на създателя е била посрещана с избран интерес. „ Книгата всъщност е едно огромно политико-историческо, аналитично и публицистично изложение, което по изцяло натурален метод е самобитно продължение и резюме на доста от вижданията и тезите на създателя, поддържани в неговите превъзходни книги. Книгата има на първо място документален темперамент “, посочи още проф. Борислав Борисов.
Люба АЛЕКСИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР