София. Кметът на Амстердам и екипът му помогнаха на София

...
София. Кметът на Амстердам и екипът му помогнаха на София
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова, кмет на София: Кметът на Амстердам и екипът му помогнаха на София да се подготви по-добре за Българското председателство на Съвета на ЕС

София. Кметът на Амстердам и екипът му помогнаха на София да се приготви по-добре за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова, откакто се включи в засаждането на цветна мозайка, изобразяваща логото на българското председателство на съюза, дружно с министър Лиляна Павлова и краткотрайно изпълняващия длъжността Посланик на Нидерландия в България Яп Вернер, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Искам да благодаря на Посолството на Холандия и на госпожа Павлова и екипа ѝ, тъй като всички работим в тясно съдействие, с цел да може да посрещнем гостите на София по най-хубавия метод. Специални благодарности и на кмета на Амстердам. Всъщност Амстердам беше един от най-хубавите образци за Председателството на Съвета на Европейския съюз. Те ни помогнаха доста и на нас като община с екипи и специалисти, с цел да се подготвим добре “, сподели още Фандъкова.
По думите ѝ с изключение на за гостите на града, тази облага има значение и за софиянци. „ В последните години столицата се трансформира освен в зелен, само че и в доста пъстър град. И сега приготвяме над 300 хиляди разнообразни луковици, които ще бъдат измежду пролетните цветя в София. Подготвили сме и нови цветни решения и изненади за идната година “, сподели тя и посочи, че има сериозен ангажимент и по отношение на засаждането на дървета. „ Над 1300 дървета се засаждат сега по другите булеварди и в парковете на София, тъй че дано се радваме, че имаме един зелен град и да го обичаме “, сподели Фандъкова.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР