София Картинг Ринг ще зарадва всички фенове на скоростта и

...
София Картинг Ринг ще зарадва всички фенове на скоростта и
Коментари Харесай

Те са тук! Нов модел картинги в София Картинг Ринг!

София Картинг Ринг ще зарадва всички почитатели на скоростта и адреналина с чисто новия модел картинги Sodi SR 5. От 9-ти февруари , всички фенове на спортното каране ще могат да пробват и усетят удоволствието и преимуществата на новите картинги единствено на пистата в!
Сред главните разлики сред новите SR5 и предходния модел RX 8 са предното окачвaне - по-леката и близка до спортните машини кормилна уредба . Цялостната идея е ориентирана към повече непоклатимост, комфорт, само че и в същото време чувство за спортна тръпка. Различните решения на задната ос вършат чувството за типична рейсинг машина, приспособена за елементарни клиенти. Новият модел е оборудван с 200 кубиков, 6.5 конски сили мотор, изцяло задоволителни, с цел да изживеете пристрастеността към високите скорости по нов метод!
SR 5 е най-новият и новаторски модел от фамилията на френския производител Sodi – потвърден международен водач. Новият SR 5 доставя спомагателен комфорт и наслаждение на водачите. Краката на клиента са предпазени с интегрираното подово покритие и всеки самичък може елементарно да контролира дистанцията до педали. Друга присъща разлика е изцяло покритата горна част, като цели да защищити мястото на водача от всички контакти с резервоара и мотора.
е не просто най-голямата закрита картинг писта в България и в нашия район. Тя е място, където се дава живот на картинг спорта, като се пробва да задоволи както любителските, по този начин и професионалните стремежи на водачите.
" За 4-те години на битие, ние - София Картинг, водени от желанието да влагаме в развиването на прекарването на водачите, променихме трасето на три пъти с нови конфигурации. Година по-късно предложихме на по-опитните водачи да се допрян до ново спортно преживяване с по-бързите картинги CRG. Тази година напълно подменихме картинг парка с новия модел SR5, който цели да удовлетвори всички клиенти по допустимо най-хубавия метод като обезпечи комфорт на прекарването от ново потомство ", споделиха от мениджмънта на пистата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР