София. Измъкнахме се безболезнено от последната COVID вълна, благодарение на

...
София. Измъкнахме се безболезнено от последната COVID вълна, благодарение на
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Илияна Йотова: Измъкнахме се безболезнено от последната COVID вълна, сега стои по-важният въпрос - да предотвратим ново покачване на заболяването на хората

София. Измъкнахме се безболезнено от последната Коронавирус вълна, с помощта на напъните на служебния кабинет. Сега стои по-важният въпрос - да предотвратим ново повишаване на болестта на хората. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия .

Тя добави, че от лятото на 2020 година до момента са се случили редица събития, които са съдействали за решаването на рецесията. Според вицепрезидента митингите от това лято са били начало на решаването на институционалната рецесия, основана от ГЕРБ.

По думите на Йотова общият темперамент на ръководството на ГЕРБ, изключително през последните 4 години, е довел до затлачване на обществено-публичните процеси, запълвали са се дупки, а в този момент изскачат съществени проблеми. Тя сподели още, че са правени и положителни неща, само че всеобщото усещане е за една огромна рецесия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР