София. Главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов откри

...
София. Главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов откри
Коментари Харесай

Гл. комисар Ивайло Иванов: Саможертвата на загиналите при изпълнение на служебния си дълг полицаи е стимул да работим така, че да бъдем сигурен гарант за гражданите

София. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов откри 23-тото издание на републиканския шампионат по пукотевица „ Бинев, Трошанов, Ангелов “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . „ 23-години след трагичната загуба на тримата ни сътрудници, тяхната всеотдайност не е забравена и продължава ще ни води в професионалния път. В Министерство на вътрешните работи постоянно е имало и има почтени хора, за които сигурността на жителите е върховен приоритет. Радвам се да видя тук толкоз доста млади чиновници. Това е показателно, че всички се стремим да усъвършенстваме своите умения и качества “, уточни в своето одобрение основен комисар Ивайло Иванов, след което даде формален старт на шампионата.
Заедно с него на формалната гала по откриването участваха министърът на вътрешните работи Младен Маринов, заместник- министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Георги Хаджиев, шефът на Агенция „ Митници “ Георги Костов, управлението на ОДМВР- София и близки на починалите служители на реда. В тяхна памет и в памет на всички полицейски чиновници, изгубили живота си при осъществяване на служебния си дълг, присъстващите сведоха глави в едноминутно безмълвие.
Майор Йордан Бинев, мл. лейтенант Красимир Трошанов и мл. лейтенант Ангел Ангелов губят живота си по време на полицейска интервенция в столичния квартал „ Люлин “ на 3 май 1996 година В тяхна памет годишно се организира републикански шампионат по пукотевица с револвер, проведен взаимно от Спортна асоциация на Министерство на вътрешните работи и ОДМВР- София. В тазгодишното издание вземат участие 100 чиновници от 19 структури на вътрешното ведомство. Състезателната част се организира на стрелбищния комплекс на Академия на Министерство на вътрешните работи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР