София. Гласувах за по-добрия кандидат за президент.Това заяви пред журналисти

...
София. Гласувах за по-добрия кандидат за президент.Това заяви пред журналисти
Коментари Харесай

Министър Бойко Рашков: Гласувах за по-добрия кандидат за президент

София. Гласувах за по-добрия претендент за президент.Това съобщи пред публицисти вътрешният министър Бойко Рашков, откакто упражни правото си на глас, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Гласувах за опита, който е по този начин нужен сега на страната ни. Трябва да вземем ограничения за ускорено развиване. За задачата ни би трябвало потвърден началник. Нямаме време за опити “, добави той.

Бойко Рашков уточни, че му се ще да победи оня претендент, за който няма безусловно никакво подозрение за връзка със структури, които много дълго време са влияели върху публичното, икономическо и политическо развиване на България.
„ Те се пробват за идващите 5 години да поддържат претендент, който са издигнали за поста президент на Р България. Надявам се, че всички български жители вършат сходни оценки и ще вземат най-правилното решение “, добави вътрешният министър.

Той сподели още, че за момента няма съществени нарушавания на изборния развой. По думите му всичко протича напълно обикновено и умерено. Той увери, че Министерство на вътрешните работи ще направи всичко допустимо протестните дейности в региона на Хасково да не попречат на изборния ден.
" Не ми се желае да имаме проблем с недопускането на свободно придвижване по пътищата в страната. Ще създадем всичко допустимо по най-елегантен път този въпрос да бъде решен ", добави Бойко Рашков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР